Liikenneasema työntekijä Inariin

Oletko reipas ja asiakaspalvelutaitoinen henkilö joka pitää ihmisten kohtaamisesta. Jos kiinnostuit lue eteenpäin ja hae paikkaa.

Asiakkaamme huoltoasema on keväällä omistajan vaihdoksen tehnyt mukava ja viihtyisä kylän olohuone keskellä Inarin kylää. Omistajina häärää tällähetkellä kaksi pitkän linjan yrittäjää, jotka ovat palkittuja muun muassa vuoden työnantajina, paikkakuntalaisina, yrityskummeina.

Täällä työntekijät otetaan osaksi perhettä ja asiakkaalle onkin tärkeää, että kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja ymmärtävät koko työyhteisön edun. 

Työ pitää sisällään keittiön kaikkia työtehtäviä ruoan valmistuksesta tuotteiden kehittämiseen ja suunnitteluun ja lisäksi kaikkea työtä, joka liittyy liikenneaseman toimintaan.

Sinulla on omalla tekemiselläsi mahdollista vaikuttaa ja saada tästä työstä itsellesi vakituinen työsuhde. 

Eduksi on, jos sinulla on kokemusta liikenneasema-, keittiö-, tai asiakaspalvelutyöstä. Mutta ennen kaikkea etsimme hyvää tyyppiä. Asiakkaalla voit opiskella vaikka uuden ammatin oppisopimuksella.

Töitä tehdään talvella 8-18 ja kesällä 8-20.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Henkilöstökoordinaattori Jani, 050 551 0081, jani.tuppurainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Lappi
  • Paikkakunta: Enontekiö, Inari, Kemi, Kittilä, Kolari, Muonio
  • Toimiala: Kauppa/myynti
  • Haku päättyy: 30.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan/Tes
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: HETI
  • Ilmoitusnumero: 43284372

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Jani Tuppurainen
Henkilöstökonsultti
0505510081
jani.tuppurainen@amiko.fi