Leikkaaja-operaattori koulutettavaksi

Hei sinä oppimaan valmis ja tuotantotöihin valmis tekijä? Löytyykö sinulta kokemusta metallialan tehtävistä tai esimerkiksi cnc-koneistuksesta kokemusta? Jos kiinnostuit meillä voi olla juuri sinulle sopiva tehtävä, asiakkaamme etsii leikkaaja-operaattoria koulutettavaksi plasmaleikkaukseen Nastolaan. 

Hei sinä oppimaan valmis ja tuotantotöihin valmis tekijä? Löytyykö sinulta kokemusta metallialan tehtävistä tai esimerkiksi cnc-koneistuksesta kokemusta? Jos kiinnostuit meillä voi olla juuri sinulle sopiva tehtävä, asiakkaamme etsii leikkaaja-operaattoria koulutettavaksi plasmaleikkaukseen Nastolaan. 

Tehtävässä sinun ei tarvitse valmiiksi osata tehtävää, vaan sinut koulutetaan töihin. Sinulta toivomme metallialan koulutusta tai kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan myös poraus ja sorvaustaitoja, piirrustustenlukutaitoa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme kuitenkin myös, että olet hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työntekoon. Mikäli olet myös hitsaustaitoinen on se ehdottomasti myös plussaa.

Työssä olet työkoneella operaattorina, jossa käsittelet erilaisia metallituotteita niin isoja kuin pieniä. Tehtävä vaatii tarkkuutta, halukkuutta tehdä fyysistä työtä ja mahdollisuutta tehdä paljon toistoja. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään jo olemassa olevia taitojasi ja kehittymään alan todelliseksi osaajaksi. 

Tätä paikkaa voit hakea, jos olet alan ammattilainen tai omaat metallipuolen koulutuksen. Työskentelykielesi voi olla suomi tai englanti. 

Työ on 2-vuorotyötä ja sijaitsee Nastolassa. Työhön toivotaan myös valmiutta 3-vuorotyöhön. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä, ethän jää siis odottamaan hakuajan päättymistä Työsuhde on alkuun määräaikainen 6kk työsuhde. Töiden sujuessa hyvin, tässä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluettelon verkkosivuillamme. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 16.08.2022 20:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: heti sopivan tekijän löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 39873966

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi