Uusi työpaikka haussa? Oletko laatoitustöiden ammattilainen? Löytyykö sinulta taskustasi myös vesieristyssertifikaatti? Omaat positiivisen asenteen? Hienoa! Lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme osaavaa LAATOITTAJAA Länsi- Tampereen alueelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kohteet ovat pääsääntöisesti saneerauskohteita kuten kerros-tai rivitalotyömaita. Työnkuvaan kuuluu seinien sekä lattioiden tasoitus- ja laatoitustyöt. Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta laatoituksesta ja vedeneristyksestä sekä mielellään VTT:n myöntämää vesieristyssertifikaattia.

Omaathan ammattimaisen ja vastuullisen työasenteen ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Kilpailukykyinen palkka, joten kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Työskentelet Amikon kautta 6kk:tta, jonka jälkeen on mahdollista siirtyä suoraan asiakkaalle.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Punkalaidun, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 12.12.2022 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 48697553

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!