Kouluttettava erikoissiivooja kokoaikainen

Miltä kuulostaisi uusi työ erikoispuhdistuksen parissa?

Oletko työtä pelkäämätön reipas persoona vailla uutta työpaikkaa erikoispuhdistusten parissa ja omaat siivouskokemusta jo ennestään, tai omaatko palavan halun oppia kylpyhuoneiden siivousten salat? Jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme kokoaikaista siivoojaa kylpyhuoneiden erikoispuhdistusten pariin. Työnkuvaasi kuuluu työkohteisiin liikkuminen ja kohteissa kylpyhuoneiden monivaihepuhdistus. Työkohteinasi voivat olla esim. hotellien ja muiden julkistilojen tai kotitalouksien kylpyhuoneiden erikoispuhdistaminen ja pinnoittaminen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen vakituisen työsuhteen vakavaraisesta asiakasyrityksestämme. Töitä tehdään arkisin pääosin 8-16 välillä ja kohteet sijaitsevat pk-seudun alueella.

Aikaisempi työkokemus siivousten parista ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta eivät välttämättömyys, sillä asenne ratkaisee! Työ alkaa sopimuksen mukaan tammikuussa palkallisella koulutuksella. Koulutusajan palkka on 11€/h ja sen jälkeen 13€/h. Noin kahden viikon koulutus tapahtuu Turussa. Asiakasyrityksemmme järjestää sinne majoituksen. Omaathan erinomaisen suomenkielentaidon ja olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen, B-Ajokortti on työssä välttämätön, mutta omaa autoa et tarvitse.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikimmiten amikon verkkosivujen kautta osoitteessa www.amiko.fi, sillä haastattelmme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon henkilöstökoordinaattori Jasmiina Kumpulainen, 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Nurmijärvi, pk-seutu, Pornainen, Tuusula, Vantaa
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 09.03.2021 22:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: sop. mukaan
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Tammikuu
  • Ilmoitusnumero: 29077579
Hae paikkaa: Kouluttettava erikoissiivooja kokoaikainen

Kysy lisää

Jasmiina Kumpulainen
Henkilöstökoordinaattori
050 330 2258
jasmiina.kumpulainen@amiko.fi