In English
In English

Tuleva autoalan osaaja tai kokenut konkari – tule kanssamme toteuttamaan ensiluokkaista korikorjauspalvelua!

Haluatko avata urallasi uuden luvun korimekaanikkona? Kiinnostaako sinua hyötyajoneuvojen vauriokorjaus? Tarjoamme sinulle tilaisuuden siirtyä autoilun kärkimerkin pariin – oppimaan uutta ja kokemaan mielekkään työelämän.

Kanssamme matkasi vie sinut niin autoilun viimeisten innovaatioiden pariin kuin ylivertaisen asiakaskokemuksen tuottamisen äärelle. Maineemme hyvänä työnantajana ei ole tuulesta temmattu – sen koet itse, jos tähän tilaisuuteen tartut!

 

Haemme pk-seudun porukkaamme uuteen ja hyvin varusteltuun korjaamoon henkilö-, paketti- ja/tai kuorma-autojen korimekaanikkoa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Korimekaanikkonamme työsi ensisijaisena tavoitteena on erinomainen asiakaskokemus. Huollettava auto on meillä tapana korjata kerralla laadukkaasti kuntoon.

Päivittäiset tehtävät ovat vaihtelevia ajoneuvojen korikorjaustöitä. Itsenäistä työskentelyäsi tukevat auliisti apunasi oleva työnjohtaja sekä työkaverisi. Työpäivän aikana sinulla voi olla useampia yhtäaikaisia kohteita työn alla, jolloin pääset itse aikatauluttamaan omaa työpäivääsi ja eri työvaiheita.

Työ meillä ei ole pelkkää suorittamista vaan myös ongelmanratkaisua, kommunikointia asiakkaalle, kyselyjä maahantuojalle ja yhteistyötä myyntimme kanssa. Hilpeää huumoria unohtamatta!

Kokeneena automekaanikkona tai autokorimekaanikkona itse työ varmasti sinulle jo onkin tuttua. Tuotteisiimme ja toimintatapoihimme pääset näin varmasti nopeasti sisään, kun saat meiltä hyvän ja kattavan perehdytyksen niihin.

Asiakkaidemme odotukset ovat korkeita, ja niihin meillä on tapana tinkimättömästi vastata. Teemme suunnitelman mukaisia korikorjauksia, mutta myös nopeita korjauksia joustavasti.

Meillä on loistava yhteishenki. Teemme töitä rivakasti mutta emme todellakaan totisesti. Tähän joukkoon on helppo tulla mukaan. Joukossamme on kokeneita, pitkään alalla olleita, mutta myös nuoria tulevia tähtimekaanikkoja.

Kanssamme kasvatat työmarkkina-arvoasi

Meillä jokaisella automekaanikolla on henkilökohtaisia vuositavoitteita ja kehityssuunnitelma. Uskomme, että aina on sijaa uuden oppimiselle. Kehittyyhän autoilu juuri tällä hetkellä aikamoisin harppauksin.

Koulutamme henkilökuntaamme myös muuten – meille on tärkeää, että arvomme toteutuvat sekä näkyvät arjessa, ja meillä kaikilla on hyvä olla.

Uskallamme luvata, että meillä kartutat kokemusta, josta on sinulle takuulla hyötyä myös myöhemmin urallasi – työkokemustasi kanssamme arvostetaan.

Näin meillä onnistut

  • Korimekaanikkonamme sinulla tulee olla kokemusta mekaanikon työstä – se on selvää. Kokemusvuosilla ei ole merkitystä.
  • Voit olla vuosia tätä työtä tehnyt tai vasta opintosi päättänyt lyhyemmälläkin työkokemuksella. Pystymme tarjoamaan mielekkäitä haasteita eri kokemustaustan omaaville automekaanikoille.
  • Meille tärkeää on myös oikeanlainen asenne tähän työhön. Se tarkoittaa asiakaspalveluhenkisyyttä, halua auttaa sekä reipasta työskentelyotetta.
  • Ennen kaikkea olet halukas oppimaan uutta ja se näkyy otteistasi. Uskallat kysyä ja esteiden sijaan näet mahdollisuuksia.
  • Teet myös sen minkä lupaat, ja sinusta on mukava työskennellä toisten kanssa – yhdessä onnistuen.
  • Työssä tarvitset ajokorttia ja mikäli suomen lisäksi taidat muita kieliä, siitä ei haittaakaan ole.

 

Voisitko sinä olla tuleva korimekaanikko viihtyisään työympäristöön?

Mikäli kiinnostuit, voit olla luottamuksella yhteydessä milloin vain sinulle sopii ja jutellaan lisää tehtävästä ja mahdollisesti tulevasta työnantajastasi! Karri Louevuo, 050-5930464 tai karri.louevuo@amiko.fi. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme.


Amiko Executive Search on kotimainen suorahakupalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.aes-amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

AES is a Finnish company focused on direct search services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.aes-amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Raskaankaluston asentaja Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 05.03.2024

Hyötyajoneuvomekaanikko merkkihuoltoon

Vakituinen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Asennus/huolto
Haku päättyy 11.03.2024

Huoltosähköasentaja Helsinkiin

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 25.02.2024

Sähköasentaja Trainee Tampereen alueelle

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.02.2024

Sähköasentajia mittarien asennuksiin Jyväskylään

Vakituinen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 25.02.2024

Ammattitaitoinen LVI-asentaja Jyväskylään

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Asennus/huolto
Haku päättyy 27.02.2024
Scroll to Top