Komposiittiteollisuuden työntekijöitä

Oletko näppäri käsistäsi? Olet tiimityöskentelijä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn? Olisiko pitkäaikainen työsuhde kiikarissa? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä!

LICO Oy on johtava kuljetusvälineteollisuuden komposiittiratkaisujen järjestelmätoimittaja. Suunnittelemme ja valmistamme räätälöityjä komposiittituotteita tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Tavoitteenamme on johtaa asiakkaitamme menestymään tuotteidemme avulla.

Tarjolla pidempiaikaisia työtehtäviä komposiittivalmistuksen laminoinnissa ja kokoonpanossa Koskenkorvalla.

Työtehtäviin annetaan kunnon perehdytys/opastus!

Etsimämme henkilöt omaavat kokemusta pintakäsittelystä joko koulutuksen tai harrastuneisuuden kautta. Tärkeintä on, että olet ahkera, tunnollinen, sekä valmis auttamaan työkaveria. Myös kuvanlukutaito katsotaan eduksi. 

Työt alkavat Amikon vuokratyöntekijöinä. Osaamisesi karttumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä LICOn vakituiseksi työntekijäksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Rami Koivisto, 050 550 76 33, rami.koivisto@amiko.fi tai Jani Tuppurainen
0505510081, jani.tuppurainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Etelä-Pohjanmaa
  • Paikkakunta: Ilmajoki
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 14.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 42445822

Hae tätä työpaikkaa!