Kokoonpanijoita

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Harrastatko esimerkiksi pienoismallien rakentamista tai jotain muuta tarkkuutta vaativaa käsityötä? Hurttia huumoria löytyy ja olet tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sinulle töitä!

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Harrastatko esimerkiksi pienoismallien rakentamista tai jotain muuta tarkkuutta vaativaa käsityötä? Hurttia huumoria löytyy ja olet tiimipelaaja? Jos vastasit kyllä, meillä saattaisi olla sinulle töitä!

Etsimme asiakkaallemme  KOKOONPANIJOITA Akaaseen pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Harrastatko esimerkiksi pienoismallien rakentamista tai jotain muuta tarkkuutta vaativaa käsityötä? Tärkeintä on positiivinen asenne työtä kohtaa sekä halua oppia uutta. Työ vaatii tarkkuutta sekä huolellisuutta, joten olet tarkka työsi jäljestä, tunnollinen tekijä ja tiimityöskentelijä.

Työssä tehdään erilaisia kokoonpanoon liittyviä tehtäviä. Työtä tehdään 2-vuorossa, mutta toivomme mahdollisuutta 3-vuoroon.

Mitä odotamme sinulta? Olet jo saanut jonkin verran kokemusta kokoonpanosta. Toivomme myös että olet ripeä, jotta tilaukset saadaan lähtemään ajoissa ja tarkkuutta, jotta tuoteet ovat laadukkaita. Kaikkein tärkeintä on erinomainen asenne!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla aluksi muutamaksi kuukaudeksi, mutta työssä on jatkomahdollisuus. 

Mikäli koet, että työ voisi olla juuri sinulle sopiva, haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana! 

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Punkalaidun, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 18.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46218500

Hae tätä työpaikkaa!