In English
In English

Haemme KOKKIA lounasravintolaan Lempäälään pitkäaikaiseen työhön.

Työ on päivätyötä. Kokin työn lisäksi työnkuvaan sisältyy salin puolen avustavia tehtäviä kuten kassatyöskentelyä sekä linjaston hoitoa. Pääpaino on kuitenkin maukkaan ruoan valmistuksessa. Pääset valmistamaan maukkaita kotiruokalounaita laadukkaista raaka-aineista. Rakastat ruokaa ja sinulla on silmää ruuan kauniille esille laitoille.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden edetä alan huipputekijäksi parhaimpiin ravintoloihin.

Työskentelysi on asiakaslähtöistä ja haluat tuoda erinomaista asiakaskokemusta asiakkaille myös arjen keskellä. Arvostamme alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta. Etsimämme henkilö on motivoitunut, huolellinen, posiviitinen sekä hänellä on hyvät tiimityöskentelytaidot. Hygieniapassia vaaditaan, tarvittaessa autamme hankinnassa.

Työ alkaa tammikuun 2024 alussa. 

Tarve on pidempiaikainen ja työllistyt aluksi Amikon kirjoille ja tunteja on tarjolla aluksi vähintään 90 h/3vko, jatkossa mahdollisuus täysiin tunteihin. Palkkaus sopimuksen mukaan, huomioiden aikaisempi kokemus.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

A'la carte kokki Kouvolaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 14.12.2023

Kahvilatyöntekijöitä uudelle Teboil Viitasaarelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 10.12.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 14.12.2023

Kokki Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 07.12.2023

Tarjoilija Pop up tapas- ja viinibaariin

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 06.12.2023

Tarjoilijoita Kouvolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 06.12.2023
Scroll to Top