In English
In English

Etsimme asiakkaallemme KOKKIA määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun saakka.

Nyt on tarjolla mielenkiintoinen työ arvostetussa ravintolassa, jossa pääset toteuttamaan intohimoasi herkullisten raaka-aineiden parissa. Ammattitaitoisen työyhteisön, jossa työskennellään pilke silmäkulmassa ja onnistumiset jaetaan yhdessä. Monipuolisia työtehtäviäsi ovat mm. lounasvuoro seisovasta pöydästä, a la carte, pizzavuoroja ja erilaisia juhlabuffetteja.

Etsimme kenties juuri sinua, jolla on intohimoa työtäsi kohtaan. Omaat positiivisen asenteen ja kiireessäkään hymysi ei hyydy, ennemminkin nautit kiireen tuomasta tunteesta. Sinulle on tärkeää olla vuorovaikutuksessa myös asiakkaiden kanssa ja haluat tuottaa heille elämyksiä. Olet alan ammattilainen ja sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta ravintola kokin työstä, osaat hyödyntää kauden tuotteita ruuan valmistuksessa ja perehdytyksen jälkeen osaat työskennellä itsenäisesti. Odotamme hakijalla olevan hygieniapassi, tarvittaessa autamme passin hankinnassa. Työ edellyttää 18-vuoden ikää.

Tarjoamme monipuolisen työn arvostetun työnvälittäjän kautta ja mahdollisuuden saada työskennellä tunnetussa sekä tunnelmallisessa ravintolassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde määräaikainen, joulukuun loppuun saakka. Työtä on tarjolla vähintään 20h/3vko, mahdollisesti enemmänkin.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

A'la carte kokki Kouvolaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 14.12.2023

Kahvilatyöntekijöitä uudelle Teboil Viitasaarelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 10.12.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 14.12.2023

Kokki Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 07.12.2023

Tarjoilija Pop up tapas- ja viinibaariin

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 06.12.2023

Tarjoilijoita Kouvolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 06.12.2023
Scroll to Top