In English
In English

Etsimme kesäksi 2024 KOKKIA Sastamalaan!

Työ on vuorotyötä ja uusi työsi sisältää niin maittavan lounaan taikomista kuin herkullisten lista-annosten valmistusta. Tehtävänäsi on tarjota herkullisia makuelämyksiä asiakkaille! Voit siis olla alan ammattilainen tai vasta alalla aloitteleva. 

Sinun ei tarvitse olla alan rautainen ammattilainen: mikäli intoa riittää, ja sinulta löytyy kokin tutkinto sekä halua oppia uutta, voit olla etsimämme tekijä! Kiinnostus oman ammattitaidon kehittämiseen ja hyvän ruuan valmistamiseen mahdollistavat onnistumisen työssäsi.

Etsimämme henkilö on motivoitunut, huolellinen, posiviitinen sekä hänellä on hyvät tiimityöskentelytaidot. Hygieniapassia vaaditaan, tarvittaessa autamme sinua hankinnassa. Odotamme hakijoilta sujuvaa suomen kielen taitoa sekä täysi-ikäisyyttä.

Työ alkaa toukokuun alussa jatkuen aina elokuun loppuun. Työtunteja on tarjolla 90-112,5h/ 3vkoon. 

Palkkaus Matkailu-ravintola-ja vapaa-ajanpalveluita koskeva työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle puh. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ravintolatyöntekijä/kylmäkkö Villähteelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 07.03.2024

Kahvilatyöntekijöitä Teboil Viitasaarelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Keski-Suomi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 03.03.2024

Järjestyksenvalvoja Sastamalaan kesälle -24

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 27.02.2024

A la carte tarjoilija Tampereen keskustaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 27.02.2024

Kahvilatarjoilija Vierumäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.02.2024

Carte/catering kokki Vierumäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 28.02.2024
Scroll to Top