Kokki elintarviketuotantoon

Kiinnostaisiko sinua työt kalateollisuuden parissa?

Asiakkaamme Itä-Helsingin Roihupellon teollisuusalueella hakee elintarviketyöntekjöitä/kokkeja kalankäsittelyyn.

Tehtävänäsi on elintarviketuotannon tehtäviä kalankäsittelyssä kuten ruodon poisto, filerointi ja pakkaus, sekä mahdollisesti sushien tekoa. Yrityksen suosiessa työnkiertoa tehtävässä pääset myös osallistumaan palvelutiskituotteiden tekemiseen, jossa kokin koulutus on etuus. Työtä tehdään klo 7-17 välillä, mutta toivomme sinulta valmiutta 2-vuorotyöhön.

Toivomme sinulta kokemus elintarvikealalta tai kokin tehtävistä, mutta kokemusta tärkeämpää on motivoitunut asenne työtä kohtaan. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomenkielentaitoa, sekä salmonellatodistuksen. Tehtävässä on sopimuspalkkaus ja kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Työotteeltasi olet ripeä, tarkka ja huolellinen. Työn on ajoittain kuormittavaa, josta syystä työ edellyttää perus hyvää kuntoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun, jossa on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävään pikimmiten, sillä haastattelemme jo hakuajan aikana.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Helsinki
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 26.06.2021 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 16813441

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Anne Viinamäki
Henkilöstöpäällikkö, Partner
050 463 2649
anne.viinamaki@amiko.fi