In English
In English

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖNHOITAJIA SantaParkiin Rovaniemelle tulevalle kaudelle. Monipuoliset kiinteistönhoitotehtävät sisältävät mm. kiinteistön kunnossapito-, korjaus- ja huoltotehtäviä sekä ulkoalueiden hoito- ja kunnossapitoa. Työ on 2-vuorotyötä ja sisältää myös viikonlopputyötä sekä päivystysvuoroja.

Työssä tarvitset nopeaa reagointikykyä vaihtelevien tehtävien parissa kiireisenä sesonkiaikana sekä palvelualttiutta asiakkaiden kanssa. Olethan luonteeltasi reipas, oma-aloitteinen ja motivoitunut työntekoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta työaikojen suhteen, B-ajokorttia, kokemusta traktorin/pyöräkoneen käytöstä sekä hyvää ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Eduksi katsomme kiinteistöhoitajan perustutkinnon ja erityisesti useamman vuoden työkokemuksen kiinteistönhoitoalalta. Koulutus ei ole pakollinen, jos sinulla on pidemmän työuran ajalta tarvittavat tietotaidot alalta hallussa. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan aina eduksi. Asenne ratkaisee!

Tarjoamme sinulle loistavat työkaverit, kansainvälisen tiimin, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä ainutlaatuisen elämyksellisen työympäristön. Työt alkavat sopimuksen mukaan syyskuussa. Tehtävässä noudatetaan Ohjelmapalvelualan TES:siä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan CV pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Hannele, p. 0503626339, hannele.alardt@amiko.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Siivooja Lahden alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 01.08.2024

Cleaner

Määräaikainen • Osa-aikainen
Etelä-Pohjanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 24.07.2024

Kiinteistönhoitaja

Määräaikainen • Osa-aikainen
Keski-Suomi • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 24.07.2024

Kiinteistönhoitaja

Määräaikainen • Osa-aikainen
Pohjanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 24.07.2024

Kiinteistönhoitaja

Määräaikainen • Osa-aikainen
Etelä-Pohjanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 24.07.2024

Siivooja, Pk-seutu

Määräaikainen • Osa-aikainen
Uusimaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 21.07.2024
Scroll to Top