Kiinteistöhuollon ammattilainen

Oletko Kiinteistöalan ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Sinulla on monipuolista kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä? Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi? Ongelmanratkaisutilanteet koet mielekkäiksi? Upeaa! Meillä saattaisi olla Sinulle töitä! 

Oletko kiinteistöalan ammattilainen ja kaipaat uusia haasteita? Sinulla on monipuolista kokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä? Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäsi? Ongelmanratkaisutilanteet koet mielekkäiksi? Upeaa! Meillä saattaisi olla Sinulle töitä! 

Etsimme asiakkaallemme kokenutta KIINTEISTÖNHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työllistyt suoraan asiakkaallemme. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella.

Työtehtäviisi sisältyy kiinteistöjen sisä- ja ulkotilojen kunnossapito,- korjaus sekä huoltotehtäviä. Tehtävässä huomioidaan aikaisempi kokemus ja osaaminen. Olethan valmis ottamaan vastuullesi erityyppisiä asuinkiinteistöjä. Työssä tarvitset nopeaa reagointikykyä vaihtelevien tehtävien parissa, sekä palvelualttiutta asiakkaiden kanssa. Olethan luonteeltasi reipas ja motivoitunut työntekoon.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät asiakaspalvelutaidot, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta. Odotamme hakijalta kokemusta kiinteistöhuollon teknisistä töistä. Työ on itsenäistä, joten toivomme sinulta löytyvän oma-aloitteisuutta. Arvostamme alan ammattitutkintoa, tai voit olla alan konkari, työkokemus ja asenne ratkaisee! Työ edellyttää B- korttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi!

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Sastamala, Tampere, Vesilahti, Ylöjärvi
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 12.07.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 41568101

Hae tätä työpaikkaa!