In English
In English

Etsimme asiakkaallemme KIINTEISTÖNHOITAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle. 

Työssäsi vastaat sovittujen taloyhtiöiden kiinteistöhoidosta, talvella teet lumityöt, kesäisin leikkaat nurmikot sekä pidät muutkin piha-alueet kunnossa. Työhön kuuluu myös pieniä sisätöitä kuten esimerkiksi lamppujen vaihtoja tai viemäreiden avauksia.

Etsimämme henkilö on valmis ottamaan vastuulleen asiakkaamme asiakkaiden asuinkiinteistöt. Työssä tarvitset nopeaa reagointikykyä vaihtelevien tehtävien parissa, sekä palvelualttiutta asiakkaiden kanssa. Olethan luonteeltasi reipas ja motivoitunut työntekoon. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät asiakaspalvelutaidot, paineensietokykyä ja oma-aloitteisuutta.

Eduksesi katsomme kiinteistöhoitajan perustutkinnon ja erityisesti useamman vuoden työkokemuksen kiinteistöhoitoalalta. Koulutus ei ole pakollinen, jos sinulla on pidemmän työuran ajalta tarvittavat tietotaidot hallussa alalta. Muut koulutukset ja pätevyydet katsotaan aina eduksi. Asenne ratkaisee! Työ edellyttää B- korttia.

Tarjoamme pitkäaikaisen työn, alkuun työskentelet Amikon kautta, hyvällä tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme kirjoille 6 kk:den jälkeen. Kilpailukykyisen palkan, huomioimme aikaisemman työkokemuksen ja osaamistason. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työaika maanantaista perjantaihin Klo.7-15.

Innostuitko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kotisiivooja Kuopioon

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Savo • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 17.12.2023

Kotisiivooja Kuopioon

Vakituinen • Osa-aikainen
Pohjois-Savo • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 13.12.2023

Lumenpudottajia Kouvolaan

Kausityöntekijä • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 06.12.2023

Autollinen siivooja Hämeenlinnaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kanta-Häme • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 21.12.2023

Palveluohjaaja

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 12.12.2023

Teollisuussiivooja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 13.12.2023
Scroll to Top