Kiinteistöalalle tuholaistorjujaksi

Kouluttaudu tuholaistorjujaksi! Pääset mukaan loistavaan työtiimiin ja itsenäiseen kenttätyöhön.

Asiakkaamme etsii tuholaistorjujia Kouvolaan, Turkuun, Jyväskylään, Kuopioon ja Tampereelle. Oletko sinä yksi heistä?

Asiakkaamme tekee tuholaistorjuntaa yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille.
Akuuttien tuholaistorjunta toimenpiteiden lisäksi toimintamalliin kuuluvat myös määräaikaistarkastukset taloyhtiöille ja esimerkiksi yrityksille, joiden tiloissa käsitellään elintarvikkeita.

Yritys torjuu ja häätää (lakeja noudattaen) kaikki tuhoeläimet linnuista hyönteisiin ja jyrsijöihin. Menetelmät vaihtelevat lajeittain.

Tarjoamme sinulle koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään. Tuholaistorjujan koulutus kestää
4 päivää. Saat palkkaa myös koulutuksen ajalta. Lisäksi saat yrityksen auton, vaatteet ja puhelimen käyttöösi.                          Työaika on 37,5 tuntia/viikko. Työhön etsitään vakituisia työntekijöitä ja palkka on kilpailukykyinen.

Mikäli olet huolellinen, oma-aloitteinen, suomenkielentaitoinen, tiimityöskentelijä ja fyysinen työ ei sinua pelota, olet etsimämme henkilö. Tässä työssä tarvitsee mennä ahtaisiin paikkoihin ja joskus korkealle. Eduksesi katsotaan, jos sinulla on jo kokemusta tuholaistorjunnasta tai kiinteistöhuollon koulutus, jotta tunnet talot ja niiden rakenteet.  

Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikimmiten ja nappaa tästä itsellesi työpaikka. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Marko , p. 044 546 6890, marko.skytta@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Keski-Suomi, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Pohjois-Savo, Varsinais-Suomi
  • Paikkakunta: Jyväskylä, Kouvola, Kuopio, Tampere, Turku
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 23.10.2021 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Tes
  • Paikkojen määrä: 4
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 34484600

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Marko Skyttä
Aluejohtaja, Partner
044 546 6890
marko.skytta@amiko.fi