In English
In English

Oletko aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettu persoona, jolla on kokemusta myyntityöstä? Miltä kuulostaisi työ laadukkaiden kellojen ja korujen parissa? Jatka lukemista, meillä olisi töitä tarjolla!

Etsimme asiakkaallemme kello- ja korumyyjää Lahteen pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tulevassa työssäsi toimit laadukkaiden huippumerkkien parissa asiakkaita palvellen. Toivomme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta kello- ja korumyyjän työstä – mikäli kuitenkaan vastaavaa kokemusta ei löydy, mutta sinulla on työkokemusta myyjän työstä toisesta erikoisliikkeestä, älä jätä hakemusta laittamatta!

Ennen kaikkea toivomme sinun olevan aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaava myyntihenkinen tekijä, jolla on hymy herkässä; tässä työssä parhaiten pärjää reippaalla, positiivisella ja omatoimisella asenteen varustettu henkilö! Toivomme sinulta hyvää suomen sekä englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja tunteja sinulle on tarjolla n. 15-30 h/viikko. Tarvetta hyvälle tekijälle on pidemmäksi aikaa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita pikaisesti hakemus verkkosivujemme kautta www.amiko.fi, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Viivi, p. 0503589606, viivi.teppinen@amiko.fi. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Palvelutiskimyyjä Lahden alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Kauppa/myynti
Haku päättyy 27.06.2024

Palvelutiskimyyjä Hyvinkäälle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kanta-Häme • Kauppa/myynti
Haku päättyy 20.06.2024

Konsulentti Päijät-Hämeen alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Kauppa/myynti
Haku päättyy 25.06.2024

Liikenneasematyöntekijöitä yövuoroon Jalasjärvelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Etelä-Pohjanmaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 22.06.2024

Cheese Witches OY:lle Juustomyyjä

Määräaikainen • Osa-aikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 23.06.2024

Kokeneita myyjiä, K-Supermarket, Helsinki

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 17.06.2024
Scroll to Top