In English
In English

Haemme asiakkaallemme Osuuskauppa Hämeenmaalle KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Sinulle sopiva paikka on takuuvarmasti luvassa, jos maistuva ruoka sekä ruokamaailman uudet trendit kiinnostavat sinua. Toimivaa yhteistyötä ennustavat myös motivaatio paikallisen yhteistyön tekemiseen ja taito yhdistää ruokanautintojen tuottaminen tuloksellisuuteen.

Edellytämme tehtävässä alan koulutusta / työkokemusta.

Keittiöpäällikkönä sinun ensisijainen vastuusi on ruokatuotteen prosessista sekä kannattavuudesta. Tämä pitää sisällään muun muassa tuotteiden tilaamista, varaston hallintaa sekä työn systemaattista suunnittelua eli vastuun selkeää jakamista tiimin muille jäsenille tehokas työvuorosuunnittelu huomioiden. Tunnuslukujen aktiivinen seuranta, raportointi ja parantaminen ovat keittiöpäällikölle tärkeitä työkaluja kannattavuutta arvioidessa.

Lisäksi vastaat päivittäisessä työssäsi keittiötiimin osaamisesta sekä osaamisen kehittämisestä. Pidät eri toimenkuvien tehtäväkortit selkeinä ja ajan tasalla sekä huolehdit siivoussuunnitelman toteutumisesta. Yksin sinun ei tätä kaikkea kuitenkaan tarvitse tehdä. Ympärillesi saat tiiviin vastuuhenkilöiden verkoston, jossa ravintolapäällikkö, apulaisravintolapäällikkö sekä vuoropäälliköt kaikki yhdessä auttavat sinua onnistumaan, aivan kuten sinäkin omalla työlläsi autat heitä.

Työpisteesi on Holman Prisman Ravintolamaailma. Työ on vakituinen ja täysillä viikkotunneilla (112,5/3vko). Työtehtävää voit hakea osoitteessa www.amiko.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kahvilatyöntekijä Tapanilan Hiihtomajalle

Määräaikainen •
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Kokki Hollolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

á la carte tarjoilijoita Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Karaokejuontaja, Joiku Bar & Karaoke

Kausityöntekijä • Osa-aikainen
Lappi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.10.2023

Salin vuoropäällikkö Riihimäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 04.10.2023
Scroll to Top