In English
In English

Oletko positiivisen asiakaspalveluasenteen omaava, myyntihenkinen persoona? Onko sinulla jo kokemusta keittiösuunnittelusta, ja löytyykö sinulta visuaalista silmää? Mikäli vastasit myöntävästi, jatka lukemista, nimittäin saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakkaallemme Keittiövalinnan myymälään KEITTIÖMYYJÄÄ Lahteen. Tulevassa työssäsi pääset suunnittelemaan ja myymään keittiöitä asiakkaiden toiveiden mukaan: kuuntelet asiakkaiden toiveita herkällä korvalla aktiivista ja ratkaisukeskeistä myyntiä tehden, ja pääset myös hyödyntämään omaa luovuuttasi. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta keittiömyynnistä, ja mikäli sinulla on kokemusta Winner-suunnitteluohjelman käytöstä, katsotaan se eduksesi. Tässä työssä asenne ratkaisee, joten olethan positiivinen ja myyntihenkinen tekijä, jolla on kova tahto tehdä työtä ja tulosta. Haluat päästä työhön, jossa pääset hyödyntämään luovempaa puoltasi, ja innostut luodessasi ainutlaatuisia kokonaisuuksia.

Työ on kokopäiväistä 37,5h/viikko kivijalkamyymälässä. Palkkaus on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan, ja pohjapalkan lisäksi kerrytät itsellesi provisioita myyntiesi perusteella. Alkuun 6 kk työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, minkä jälkeen hyvällä tekijällä on tarkoitus rekrytoitua asiakkaamme omaksi työntekijäksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, täytäthän pikaisesti työhakemuksen osoitteessa www.amiko.fi ja kerrot itsestäsi mahdollisimman monipuolisesti . Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Myyjiä Taitokatto Oy:lle Uudellemaalle

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 10.12.2023

Rakettimyyjä Mynämäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Kauppa/myynti
Haku päättyy 03.12.2023

Osaavia myyjiä päivittäistavarakauppoihin!

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 10.12.2023

Rakettimyyjä Karkkilaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 03.12.2023

Juustomyyjä joulusesonkiin Järvenpäähän

Kausityöntekijä • Osa-aikainen
Uusimaa • Kauppa/myynti
Haku päättyy 03.12.2023

Palvelutiskimyyjiä Lahden alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Kauppa/myynti
Haku päättyy 13.12.2023
Scroll to Top