In English
In English

Haemme Osuuskauppa Hämeenmaan mara-toimialalle nopean syömisen toiminta-alueelle keittiöalan intohimoista KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ, vastaamaan nopean syömisen ruokatuotteen ja tuloksellisen toiminnan kehittämisestä innovatiivisesti yhdessä ryhmäpäällikön ja ravintolapäälliköiden kanssa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (112,5h/3vko)

Kehityspäällikkö työskentelee kentällä nopean syömisen yksiköissä, jotka sijaitsevat Lahdessa, Hämeenlinnassa, Riihimäellä ja Forssassa. Edellytämme siis tässä tehtävässä valmiutta liikkua toimialueellamme Kanta- ja Päijät-Hämeessä.

Ruoka merkitsee sinulle paljon ja varsinkin sen maku on sinulle sydämen asia. Kahvilatuotteista tiedät, mikä myy ja minkä verran uutta ja trendikästä pitää valikoimastamme löytyä. Ymmärrät ruokatuotteen kehityksessä noutopöydän sekä a´la carten ansaintalogiikan ja katehallinta on sinulle selkeää. Haluat hyödyntää osaamistasi myös Hesburger-konseptin eteen. Prosessiosaamisesi on vankkaa ja hallitset ostamiseen liittyvän kokonaisuuden. Omaat vahvan toimeenpanokyvyn ja ongelmien ratkaisutaidot sekä suhtaudut uusiin asioihin avoimesti ja mahdollisuuksia nähden.

Sinulla on vahvat sosiaaliset taidot ja verkostoidut sujuvasti. Osaat motivoida ihmisiä vastuuta ja mahdollisuuksia luoden, saat siis joukkosi innostumaan yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Tuet esimiesten johtamista hyödyntäen aktiivisesti sisäisiä viestintäkanavia. Sinulla tahtotilana motivoida työntekijöitä ja päälliköitä työnkiertoon toimipaikan konseptien välillä, sekä ylläpitää yhteistyötä koko nopealla syömisellä.

Toimenkuvassa edellytetään itsenäistä etenemistä projektien läpiviennissä sekä ketterää liikkumista Hämeenmaan toimialueella ravintoloiden välillä ja osallistumista myös käytännön ravintolatyöhön. Työssäsi raportoit ryhmäpäällikölle.

Työtehtävää voit hakea nettisivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan osaamisestasi ja muista liittää CV:si hakemukseen. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Kahvilatyöntekijä Tapanilan Hiihtomajalle

Määräaikainen •
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Kokki Hollolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

á la carte tarjoilijoita Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Karaokejuontaja, Joiku Bar & Karaoke

Kausityöntekijä • Osa-aikainen
Lappi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.10.2023

Salin vuoropäällikkö Riihimäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 04.10.2023
Scroll to Top