Kassatyöntekijä

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoisella asenteella varustettu tyyppi, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua? Miltä kuulostaisi  työ monipuolisten työtehtävien parissa?

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja aurinkoisella asenteella varustettu tyyppi, jolle päivittäistavarakaupan arki on tuttua? Miltä kuulostaisi  työ monipuolisten työtehtävien parissa? 

Etsimme asiakkaillemme Etelä-Tampereelle K-kauppoihin kassamyyjiä. Tulevassa työssäsi pääset työskentelemään pääosin kassalla. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta kassatyöskentelystä, ja jos hyllytyskin on jo tuttua, on se iso plussa. Tässä työssä kuitenkin hyvä asenne on kultaakin kalliimpaa: olethan siis oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja, jolla on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan!

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti, opiskeluiden tai toisen työn ohessa. Töitä sinulla on kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Työsuhde solmitaan alkuun sinun ja Amikon välille, ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme sen jälkeen. Tarjolla on monipuolinen työ, mukava työympäristö sekä mahdollisuuksia edetä urallasi!

Kolahtiko? Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi ja nappaa itsellesi uusi työ; olethan nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti
  • Toimiala: Kauppa/myynti
  • Haku päättyy: 28.09.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 45281161

Hae tätä työpaikkaa!