Kaivinkoneenkuljettaja

Oletko maanrakennuksen monipuolinen ammattilainen? Etsit uusia haasteita? Olet tarkkatyösi jäljestä? Oletko luonteeltasi huumorintajuinen tiimipelaaja? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Oletko maanrakennuksen monipuolinen ammattilainen? Etsit uusia haasteita? Olet tarkka työsi jäljestä? Oletko luonteeltasi huumorintajuinen tiimipelaaja? Hienoa! Meillä saattaisi olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakkaallemme  kokenutta KAIVINKONEENKULJETTAJAA Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Tyypillisiä työtehtäviä ovat rakennusten kaivuutyöt, salaojien ja sadevesien kaivuut, teiden ja pihojen maanrakennukset, kunnallistekniikan kaivuut, piha- ja viherrakentaminen, rakennusten purkutyön ja verkonrakennustyöt.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan työstä. Haemme nyt alan ammattilaista, jolla on monipuolista kokemusta eri kokoisista ja alustaisista kaivinkoneista sekä maanrakennustehtävistä. Lisäksi toivomme hakijalta löytyvän kokemusta 3D-mittalaitteista.

Arvostamme hakijassa oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä ahkeruutta. Toivomme sinulta löytyvän työturvallisuus- sekä tieturvakortit. 

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi
  • Toimiala: Maanrakennus- ja infra-ala
  • Haku päättyy: 17.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43492406

Hae tätä työpaikkaa!