Kaivinkoneenkuljettaja Vakituiseen työsuhteeseen

Oletko sinä etsimämme kaivinkonekuski. Hienoa jatka lukemista!

Etsimme asiakkaallemme Ortek Oy:lle KAIVINKONEENKULJETTAJIA vakituiseen työsuhteeseen.

Ketä me olemme

Ortek on vuodesta 2000 toiminut rakentamiseen erikoistunut yritys, joka on lähtöisin Orimattilasta. Tarjoamme jakeluasemarakentamiseen ja saneerauksiin liittyviä palveluita aina suunnitteluvaiheesta ensimmäiseen tankkaukseen. Jakeluasemien lisäksi tarjoamme uudisrakentamista ja saneerauksia pesuhalleille, julkisille tiloille sekä liike ja teollisuustiloille. Toteutamme myös purku-urakoita aina purkuluvan hankkimisesta loppukatselmukseen. Ortek tarjoaa myös säiliöiden maahantuontia sekä säiliöiden tarkastus- ja huoltopalveluita.

Vuonna 2012 aloitimme palveluiden tuottamisen erityisturvaluokitetussa ympäristössä, tarjoten logistiikka- ja trukkipalveluita, saatto- ja isännöintipalveluita, liikenneluvallisia pakettiautopalveluita, kurottaja- ja Avant-palveluita, sekä ajolupakoulutusta asematasolla.

Rakentamisurakoiden ja erityisturvaluokitetun alueen palveluiden lisäksi yrityksemme tarjoaa ympäristöpalveluita, jotka liittyvät maaperän, pohjaveden sekä rakennusmateriaalien näytteenottoihin, tutkimuksiin ja valvontoihin.

Mitä me etsimme

Kaivinkoneenkuljettia liikkuvaan työhön, sillä työmaita on ympäri Suomea. Työnkuvaasi kuuluu mm. Huoltoasemien purku,- rakennus,- saneerauskohteiden kaivinkonekuskin työt, rammerointi, täyttö, kaivuu yms. Olethan siis valmis matkustamaan työssä, voit asua missä päin suomea tahansa. 

Arvostamme 

Jos sinulta löytyy aikasempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, voit olla jo alan konkari tai vasta hetken alalla työskennellyt. Valmiutta myös poistua kaivinkoneesta tarvittaessa. 

Miten haet tehtävää

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta hae tehtävään jättämällä hakemuksesi Amikon (www.amiko.fi) kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja työt alkavat mahdollisiman pian sopivan henkilön löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Maanrakennus- ja infra-ala
  • Haku päättyy: 12.10.2022 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 44531924

Hae tätä työpaikkaa!