In English
In English

Oletko aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettu tyyppi, jolla on uusi työ kiikareissa? Nautitko vauhdikkaasta työstä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Jatka lukemista, meillä olisi hommia tarjolla!

Etsimme Viitasaarelle Saikaantielle avautuneelle upouudelle Teboil-huoltamolle reippaita ja asiakaspalvelusta nauttivia KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaisiin työsuhteisiin. Tulevassa työssäsi pääset toimimaan huoltamon monipuolisissa tehtävissä asiakaspalvelun parissa niin kassalla kuin salinkin puolella, minkä lisäksi tehtäviisi kuuluvat helposti opittavat tehtävät keittiön puolella – erilaiset työtehtävät tuovat siis päiviisi mukavasti vaihtelua! Kuulostaako tämä sinun uudelta työltäsi?

Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ravintola-alalta tai kaupan alalta, on se iso plussa, ja Veikkaus-osaaminen katsotaan eduksesi. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tässä työssä asenne ratkaisee: olethan siis can do -asenteella varustettu, ahkera ja uuden oppimisesta nauttiva tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireenkään iskiessä! Tullaksesi valituksi työhön, tulee sinulta löytyä hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan eduksesi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja sinua odottaa osa-aikainen työ. Töitä on tarjolla keväällä vaihtelevasti, tarvittaessa töihin kutsuttaessa, kesällä sinulle on tunteja reilummin tarjolla. Työvuorosi sijoittuvat arkisin klo 5:30-20:30 välille ja viikonloppuisin klo 7:30-18:30 välille. Palkkasi määräytyy kaupan työehtosopimuksen mukaan (12,62-13,43 €/h). Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, ja määräaikaisuuden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme omaksi työntekijäksi – luvassa on siis pitkäaikainen työ!

Oletko etsimämme tyyppi? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi – aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän meille hakemuksesi mahdollisimman pian. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Hannele, p. 0503626339, hannele.alardt@amiko.fi.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ravintolatyöntekijä/kylmäkkö Villähteelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 07.03.2024

Järjestyksenvalvoja Sastamalaan kesälle -24

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 27.02.2024

A la carte tarjoilija Tampereen keskustaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 27.02.2024

Kahvilatarjoilija Vierumäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.02.2024

Carte/catering kokki Vierumäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 28.02.2024

Kahvilatyöntekijä Lahden satamaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.02.2024
Scroll to Top