In English
In English

Oletko aurinkoisella asiakaspalveluasenteella varustettu tyyppi, jolla on uusi työ kiikareissa? Nautitko vauhdikkaasta työstä, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen? Jatka lukemista, meillä olisi hommia tarjolla!

Etsimme Simon Maksniemeen upouudelle Teboil-huoltamolle reipasta ja asiakaspalvelusta nauttivaa KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ. Tulevassa työssäsi pääset toimimaan huoltamon monipuolisissa tehtävissä asiakaspalvelun parissa niin kassalla kuin salinkin puolella, minkä lisäksi tehtäviisi kuuluvat helposti opittavat tehtävät keittiön puolella – erilaiset työtehtävät tuovat siis päiviisi mukavasti vaihtelua! Kuulostaako tämä sinun uudelta työltäsi?

Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ravintola-alalta tai kaupan alalta, on se iso plussa, ja Veikkaus-osaaminen katsotaan eduksesi. Valmis osaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä tässä työssä asenne ratkaisee: olethan siis can do -asenteella varustettu, ahkera ja uuden oppimisesta nauttiva tiimipelaaja, jolla ei hymy hyydy kiireenkään iskiessä! Tullaksesi valituksi työhön, tulee sinulta löytyä hygieniapassi, anniskelupassi katsotaan eduksesi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja sinua odottaa kokoaikainen työ huippu porukassa! Työvuorosi sijoittuvat arkisin klo 5:00-20:30 välille ja viikonloppuisin klo 7:00-18:30 välille. Palkka määräytyy matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan sinun ja Amikon välille, ja 6kk määräaikaisuuden jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme omaksi työntekijäksi – luvassa on siis pitkäaikainen työ!

Oletko etsimämme tyyppi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi – aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten saatat kuulla meistä ennemmin kuin arvaatkaan. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Hannele, p. 050 362 6339, hannele.alardt@amiko.fi


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ravintolatyöntekijä/kylmäkkö Villähteelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 07.03.2024

Kahvilatyöntekijöitä Teboil Viitasaarelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Keski-Suomi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 03.03.2024

Järjestyksenvalvoja Sastamalaan kesälle -24

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 27.02.2024

A la carte tarjoilija Tampereen keskustaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 27.02.2024

Kahvilatarjoilija Vierumäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.02.2024

Carte/catering kokki Vierumäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 28.02.2024
Scroll to Top