In English
In English

Sytytkö asiakaspalvelusta? Pidätkö kahvintuoksuisesta työympäristöstä, jossa pääset tarjoilemaan maukkaita elämyksiä asiakkaille? Etsitkö pidempiaikaista työpaikkaa? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista, sillä saatat olla etsimämme tyyppi!

Haemme asiakkaallemme KAHVILATYÖNTEKIJÄÄ Kahvila Asemapäällikköön Lahteen! 

Kahvilatyöntekijänä sinun tehtäviisi tulee kuulumaan asiakaspalvelutehtävät kassalla, tuotteiden esillepanoa, erikoiskahvien valmistamista sekä asiakkaiden kanssa vuorovaikutuksessa olemista. Lisäksi pääset ylläpitämään kahvilan siisteyttä ja yleisilmettä sekä tiskaamaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kahvilassa työskentelystä, mutta jos kokemusta on kertynyt, niin mainitsethan sen hakemuksessasi. Ennen kaikkea etsimme reipasta tekijää, joka loistaa asiakkaiden kanssa työskennellessään ja kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Mainitsethan hakemuksessasi, jos sinulla on kokemusta erikoiskahvien tekemisestä! 

Tehtävässä hygieniapassi on pakollinen ja anniskelupassi katsotaan eduksi. Työ edellyttää sujuvaa suomen kielen ymmärrystä ja puhetta. Työvuorot sijoittuvat kahvilan aukioloaikojen mukaisesti maanantaista lauantaihin klo 6-18 välille. Työtunteja on n. 20h/vko, mutta enemmänkin voi olla. Työt alkavat elokuussa ja tarve on pidempiaikainen. 

Jos tämä herätti intosi, lähetä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, ja saatat kuulla meistä pikemmin kuin arvaatkaan! Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Viivi, p. 050 358 9606, viivi.teppinen@amiko.fi.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Á la carte tarjoilijoita Lahden alueelle

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 01.08.2024

Ravintolatyöntekijä McDonald’s, Kouvola

Määräaikainen • Osa-aikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 01.08.2024

Tarjoilija Raisioon!

Vakituinen • Kokoaikainen
Varsinais-Suomi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 31.07.2024

Kahvilavastaava Itä-Helsinkiin

Vakituinen • Kokoaikainen
Uusimaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 29.07.2024

Baarityöntekijöitä Helsingin keskustaan

Vakituinen • Osa-aikainen
Uusimaa • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.07.2024

Tarjoilija Kouvolaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kymenlaakso • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 21.07.2024
Scroll to Top