In English
In English

Haemme JÄRJESTYKSENVALVOJIA Lahteen yleisötapahtumaan 3.8.2024!

Järjestyksenvalvojana sinulla on keskeinen rooli tapahtumien turvallisuudessa ja sujuvuudessa. Ylläpidät sekä valvot yleistä turvallisuutta ja järjestystä yhdessä tiimisi kanssa. Tulet työskentelemään yleisötapahtumassa erilaissa valvontatehtävissä. Tehtäväkuvaan vaikuttaa aikaisempi kokemus ja osaaminen. 

Tehtävään vaaditaan voimassa oleva järjestyksenvalvontakortti. Lisäksi tekijältä odotamme hyviä asiakaspalvelu-, ja vuorovaikutustaitoja. Järjestyksenvalvojan tärkeimpiä tehtäviä on asiakaspalvelu, ja tämä arvo on asiakkaallemme tärkein. Tähän tehtävään olisi hyvä olla aikaisempaa kokemusta järjestyksenvalvojan tehtävistä. Palkkaus sopimuksen mukaan. Vuoro on klo 17.30-21.30.

Jos kaipaat kesälle lisätienestiä, lähetä hakemuksesi heti osoitteessa www.amiko.fi – paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Tuotantotyöntekijöitä Versowood Oy:lle, kesätyö

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Muut alat
Haku päättyy 21.07.2024

Tuotantotyöntekijöitä Riihimäelle, kesätyö

Kesätyöntekijä • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Muut alat
Haku päättyy 21.07.2024

Quality Manager / Specialist

Suorahaku • Kokoaikainen
• Muut alat
Haku päättyy 01.01.1970
Scroll to Top