In English
In English

Haemme asiakkaallemme Tapahtumapalvelu Järjestys Oy:lle järjestyksenvalvojia Satama Areenalle Kotkaan!

Tapahtumapalvelu Järjestys Oy Satama Areenan turvallisuuskumppaniksi

Satama Areena on elokuussa 2023 Kotkan Kantasatamaan avautuva ainutlaatuinen tapahtumien ja kohtaamisten keskus. Arkkitehtuuriltaan uniikin rakennuksen suojissa voidaan järjestää konsertteja, näyttelyitä, kokouksia, seminaareja, kongresseja, messuja, yritys- ja yksityistilaisuuksia ja -juhlia, sekä urheilu- ja liikuntatapahtumia. Monipuoliset ja muunneltavat tilat sekä laadukkaat tapahtumapalvelut mahdollistavat niin pienet muutaman hengen kokoontumiset, kuin suuret yli 3 000 hengen tapahtumat. Avauduttuaan Satama Areena täydentää suurten tapahtumatilojen tarpeen koko Kymenlaaksossa.

Järjestyksenvalvonta ja tapahtumatuotanto Kimmo Oy perustettiin vuonna 2015. Tällöin nimellä haluttiin kertoa, mitä yritys tekee. Pitkä nimi tuotti erilaisia haasteita, ja markkinoinnissa käytettiin jo tuolloin lyhyempää nimeä Tapahtumapalvelu Järjestys. Syksyllä 2021 asioista haluttiin tehdä yksinkertaisia, ja yrityksen nimi vaihdettiin virallisesti Tapahtumapalvelu Järjestys Oy:ksi.

Satama Areena on sitoutunut alusta saakka turvallisen tilan periaatteisiin, jolloin turvallisuuspalveluiden keskiössä ovat perinteisen järjestyksenvalvonnan ja vartioinnin lisäksi myös kaikkien henkilöiden tasavertainen, asiallinen ja turvallinen kohtelu. Sanoudumme irti kaikesta häirinnästä, syrjinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta. Toivotamme kaikki vieraamme tervetulleiksi Kantasatamaan.

”Kotkan Satama Areena on merkittävä asiakkuus ja tulee työllistämään paljon Järjestyksen tekijöitä ympärivuoden erilaisissa tilaisuuksissa. Töitä on tarjolla paitsi olemassa olevalle henkilöstölle, mutta myös uusia Järjestyksen tekijöitä tarvitaan – rekrytointi onkin alkanut suunnitelmien mukaisesti”, Tapahtumapalvelu Järjestys Oy toimitusjohtaja Kimmo Härkönen iloitsee.

Tulet toimimaan järjestyksenvalvojana monipuolisissa tapahtumissa tehden myös muita tapahtumatyöntekijän tehtäviä. Tehtäviin haetaan asiakaspalveluhenkisiä ja iloisia tekijöitä, keneltä ei hymy hyydy pienessä kiireessäkään. Tehtäviin saat kattavan perehdytyksen, joten hyvällä asenteella pääset pitkälle. Pääasiallinen työtehtäväsi tulee olemaan järjestyksenvalvonta, mutta osallistut tapahtuman aikana muihinkin tehtäviin. Tehtäväsi voi olla esimerkiksi liikenteenohjaaja, naulakkotyöntekijä. Lisäksi tarjolla tulee olemaan tapahtumarakentamista ja kalustamisvuoroja. Keskeinen rooli kaikissa tehtävissä on asiakaspalvelu, se on asiakkaallemme arvoista tärkein. Kalustaminen ja tapahtumarakentaminen eivät vaadi järjestyksenvalvojakorttia, mutta muissa tehtävissä edellytetään järjestyksenvalvojakorttia. Eduksi katsotaan myös voimassa oleva EA1 koulutus.  

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kun tapahtumat lähtevät käyntiin, vuorot ovat tapahtumakohtaisia ja sovitaan aina erikseen. Tapahtumia tulee olemaan viikoittain, joten tarve on pidempiaikainen. Palkkaus alkaen 12,07 eur/h. Lisät ja muut palkkaukseen liittyvät asiat käydään läpi haastattelussa.

Hae paikkaa verkkosivuillamme www.amiko.fi ja kerro meille osaamisestasi.

Amiko on rekrytoinnissa Tapahtumapalvelu Järjestyksen virallinen yhteistyökumppani. Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Lue lisää: https://jarjestys.fi/blog/2023/07/20/satama-areenan-turvallisuuskumppaniksi-tapahtumapalvelu-jarjestys-oy/


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Suorahakukonsultti

Suorahaku • Kokoaikainen
• Muut alat
Haku päättyy 30.12.2023

Quality Manager / Specialist

Suorahaku • Kokoaikainen
• Muut alat
Haku päättyy 01.01.1970

Kemisti / Tekninen asiantuntija

Suorahaku • Kokoaikainen
• Muut alat
Haku päättyy 30.11.2023
Scroll to Top