Irtain puhdistaja

Nappaa tästä itsellesi duuni! Tarjolla töitä loistavassa porukassa ja työskentely arkisin yhdessä vuorossa. Työssäsi pääset nauttimaan omasta käden jäljestäsi ja työllä on merkitystä. Hae heti ja ole jo ensi viikolla töissä!

Nappaa tästä itsellesi duuni! Tarjolla töitä loistavassa porukassa ja työskentely arkisin yhdessä vuorossa. Työssäsi pääset nauttimaan omasta käden jäljestäsi ja työllä on merkitystä. Hae heti ja ole jo ensi viikolla töissä!

Asiakkaamme haluaa tarjota sinulle upean ja pitkäaikaisen mahdollisuuden irtain puhdistuksen parissa Tampereella!

Työtehtävä sisältää irtaimiston pesua ja desinfiointia sekä vaatii tarkkuutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Työ on kokopäivätyötä.

Asiakkaamme toivoo joustaavaa ja motivoitunutta työasennetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme sinun olevan huumorintajuinen tiimipelaaja, joka pystyy ottamaan tehtävistään tarvittaessa myös itsenäistä vastuuta.

Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on eduksi, mutta ei välttämätön. Työhön annetaan kattava perehdytys.

Palkkauskin mukavasti 11,80€/h.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 18.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Heti sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46070465

Hae tätä työpaikkaa!