Imuautonkuljettaja Tampere

Kiinnostaako vaihteleva työ? Kykenet työskentelemään itsenäisesti? Sinulla on jo hieman kokemusta tai saatat olla alan ammattilainen? Kiinnostuitko? Meillä saattaisi olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Etsimme asiakkaallemme IMUAUTONKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereen alueelle.

Kiinnostaako vaihteleva työ? Kykenet työskentelemään itsenäisesti, tarvittaessa myös tiimityöskentely luonnistuu? Sinulla on jo hieman kokemusta tai saatat olla alan ammattilainen? Kiinnostuitko? Meillä saattaisi olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Hakemallamme henkilöllä oletetaan olevan vähintään pientä kokemusta suurimureista sekä hieman ajokokemusta, vaikkakin asiakkaamme perehdyttää sinut tehtävään. Sinulla on motivaatiota ja positiivinen ote työntekemiseen. Valittavalta henkilöltä löytyy BC-ajokortti ja ammattipätevyys. Hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomenkielen taito ovat edellytyksiä työssä menestymiseen.

Työ on myös asiakaspalvelutyötä, joten hyvät asiakaspalvelutaidot ovat myös tärkeä ominaisuus. Toivomme hakijalta löytyvän myös työturvallisuuskortti, mutta tarvittaessa autamme sen hankinnassa. 

Työaika on arkisin, toivomme kuitenkin valittavalta henkilöltä valmiutta päivystyvuoroihin.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuulemme mielellämme palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa, jätä hakemuksesi verkkosivujemme www.amiko.fi kautta palkkatoiveesi kera ja nappaa itsellesi uusi mielenkiintoinen työpaikka ja mahdollisuus kehittyä urallasi! Lisätietoja antaa Amikon Johanna p. 050 3780432

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Pälkäne, Pirkkala, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi
  • Toimiala: Logistiikka/Kuljetus
  • Haku päättyy: 24.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 43732742

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Johanna Laurila
Henkilöstökonsultti
0503780432
johanna.laurila@amiko.fi