Ikkunan pesijä

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Oletko tarkka työsi jäljestä? Korkeatkaan paikat eivät saa päätäsi huimaamaan? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Nappaa tästä itsellesi uusi työ! Oletko tarkka työsi jäljestä? Korkeatkaan paikat eivät saa päätäsi huimaamaan? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä! Lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme nyt IKKUNANPESIJÄÄ Tampereelle määräaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on Pirkanmaalainen yritys, jolla on vuosien kokemus puhtaanapitoalasta. Asiakkaamme tekee siivouksia mm. yksityishenkilöiden kodeissa ja toimistoissa, lisäksi heillä on erilaisia muita projekteja.

Arvostettuja piirteitä työntekijässä ovat omatoimisuus, reipas työote sekä ripeyttä että kykyä työskennellä nopeassa työtahdissa. Huumoristakaan ei ole haittaa. Etsimällämme henkilöllä on ymmärrystä asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksestä työssä. 

Asenne ja motivaatio ovat tärkeintä, alan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Mukava työporukka odottelee sinua jo! Työhön valitulla henkilöllä tulee olla hyvä fyysinen kunto ja sujuva suomen kielen taito.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestää joulukuun loppuun, mahdollisesti pitkälle kevääseen saakka.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere, Ylöjärvi
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 23.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: Heti
  • Ilmoitusnumero: 43800180

Hae tätä työpaikkaa!