Haemme asiakasyrityksellemme Janus Oy:lle hitsaajaa hallirunkojenrakennukseen Heinolaan.

Janus Oy on kotimainen pitkän linjan rakennusyritys, jonka päätoimialana on hallin rakentaminen. Vuodesta 1992 lähtien olemme valmistaneet yli 350 hallia erilaisiin käyttötarkoituksiin ja toimineet hallien kevytrakentamisen kotimaisena pioneerina. Tänä päivänä Heinolasta käsin toimiva yrityksemme tunnetaan korkealaatuisena yhteistyökumppanina, jonka pitkää kokemusta ja erittäin laadukkaita halleja arvostetaan ympäri Suomen.

Tässä tehtävässä pääset olemaan mukana vaihtelevassa tehtävässä, ja tekemään työt aina mittatilaustyönä. Pääset tehtävissäsi tutustumaan erittäin syvällisesti hallirakentamisen vaiheisiin ja saloihin. Tehtävässä kehittämään taitojasi ja työtehtäviäsi. Työt eivät ole vain hitsausta, vaan pääset osallistumaan myös asennus, kokoonpano ja muihin hallirakentamisen vaihetöihin.

Sinulta toivomme hitsaajan koulutusta tai kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan myös piirrustustenlukutaitoa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme kuitenkin myös, että olet hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työntekoon, sillä työtä tehdään tiiviissä porukassa. 

Toivomme hakijan erinomaisen työasenteen lisäksi omaavan jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Olet myös ahkera ja ripeä, sekä sopeudut hyvin uuteen työyhteisöön. Työtehtäviin saat jatkuvaa koulutusta ja opastusta asiakkaamme osaavalta henkilökunnalta ja työnjohdolta.

Työ on päivätyötä arkisin ma-pe klo 7-15.30 ja tapahtuu Heinolassa asiakkaamme tiloissa.

Työturvallisuus- ja tulityökortit vaaditaan. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on hitsausluokat voimassa, mutta ne eivät ole pakolliset. Kokemusta asennustyöstä arvostetaan möys suuresti

Työsuhde solmitaan aluksi Amikon kautta määräaikasena työsuhteena, jonka jälkeen tulet työllistymään asiakasyrityksen omille kirjoille vakituiseksi työntekijäksi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa sivuillamme www.amiko.fi. Toimithan nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Heinola
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 14.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 47187841

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!