Haemme asiakasyrityksellemme ERISTYSTYÖNTEKIJÄÄ/ERISTYSPELTISEPPÄÄ Oulun sekä Kemin alueelle!

Tarjoamme mm. kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden pidenpiaikaiseen työsuhteeseen, lupsakan työyhteisön sekä hyvän työnantajan. 

Toivomme sinulla olevan kokemusta kaukolämpö-, lvi- tai rakennusalalta. Koulutamme ja perehdytämme sinut työtehtäviisi. Odotamme sinulta kokemusta eristäjän töistä, työtä pelkäämätöntä asennetta sekä reipasta ja vastuullista otetta työtä kohtaan. Huomaathan että Työturvallisuuskortti on pakollinen ja mikäli sellaista ei ole se voidaan järjestää.

Työt Oulun alueella, Strora Ensolla tai jos reissutyöt kiinnostavat niin Kemissä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mutta olethan nopea, koska paikkoja täytellään mahdollisimman nopeasti.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta henkilöstökordinaattori Jani Tuppurainen. 050 551 0081 jani.tuppurainen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Jani Tuppurainen
Henkilöstökonsultti
0505510081
jani.tuppurainen@amiko.fi

  • Alue: Lappi, Pohjois-Pohjanmaa
  • Paikkakunta: Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kemi, Kempele, Kiiminki, Muhos, Oulu, Oulunsalo, Tyrnävä, Utajärvi, Yli-Ii
  • Toimiala: Asennus/huolto
  • Haku päättyy: 18.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: sopim.mukaan
  • Ilmoitusnumero: 48421521