Elintarviketyöntekijöitä

Oletko reippaan asenteen omaava tyyppi, jolla on loppu vuoden suunnitelmat vielä auki? Miltä kuulostaisi työ kalankäsittelyn parissa?

Oletko reippaan asenteen omaava tyyppi, jolla on loppuvuoden suunnitelmat vielä auki? Miltä kuulostaisi työ kalankäsittelyn parissa? Lue lisää, meillä olisi töitä tarjolla!

Asiakkaamme Itä-Helsingin Roihupellon teollisuusalueella hakee avustavaa ELINTARVIKETYÖNTEKIJÄÄ loppuvuodeksi töihin. Työnkuvaasi kuuluu avustavia tuotannollisia töitä, kuten pakkaamista ja kalankäsittelyä, esim. ruodon poistoa.

Aikaisempaa kokemusta sinulta ei tarvitse löytyä, sillä saat työhösi hyvän perehdytyksen; riittää, kun olet ripeän ja tarkan työotteen omaava reipas tyyppi! Edellytämme sinulta hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa. Työ on ajoittain kuormittavaa, joten sinulta tulee löytyä perus hyvä kunto. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, ja töitä on vuoden loppuun. Hyvällä tekijällä voi kuitenkin olla mahdollisuus jatkaa työssä tämän jälkeenkin! Työtä tehdään pääosin klo 07-16 välillä. Tehtävässä on sopimuspalkkaus ja kaupan työehtosopimuksen mukaiset lisät.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, haethan tehtävään pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikon Anne Viinamäki, anne.viinamaki@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Helsinki
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 08.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan.
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydettyä.
  • Ilmoitusnumero: 43965262

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Anne Viinamäki
Henkilöstöpäällikkö, Partner
050 463 2649
anne.viinamaki@amiko.fi