Pidätkö fyysisestä työstä? Onko sinulla kokemusta betoniteollisuudesta tai rakennusalan tehtävistä? Asiakkaamme, Arkta Laatuseinä Oy etsii riveihinsä ELEMENTTITYÖNTEKIJÖITÄ vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Heidän päätuotteitaan ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit eri tekniikoilla toteutettuina (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteiden korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisesta ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984.

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan elementtituotannon monipuoliset työtehtävät, kuten muottityö, raudoitus, betonointi sekä jälkityöt. Sinulta löytyy työkokemusta rakennus -tai betonipuolen tehtävien parista, ja sinulla on kenties koulutusta alalle. Vaikka sinulta löytyykin jo kokemusta elementtipuolen tehtävistä, niin saat myös hyvän perehdytyksen työhön. Kerrothan osaamisestasi kuitenkin tarkemmin hakemuksessasi!

Sinä teet työsi tarkasti ja huolellisesti, lisäksi olet innostunut oppimaan uusia asioita. Hakemallamme henkilöllä on hyvä fyysinen kunto, motivaatiota työtä kohtaan ja asenne oppia uutta sekä kehittää itseään ja ainakin LIHAKSIAAN. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Asenne ratkaisee tässä työssä, joten se sinulla on rautainen! Sinulta löytyy myös voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti kuin mahdollista ja työtä tehdään päivätyönä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemus sivuillamme.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

 • Alue: Päijät-Häme
 • Paikkakunta: Heinola
 • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
 • Haku päättyy: 11.04.2023 20:59
 • Työsuhde: Vakituinen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Palkkaus: TES+urakka
 • Paikkojen määrä: 3
 • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
 • Ilmoitusnumero: 52850539
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: Arkta Laatuseinä Oy

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!