Hei Sinä metallialan ammattilainen! Oletko innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Haemme Nammolle CNC-KONEISTAJAA SASTAMALAAN pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Nammo on syntynyt 24 vuotta sitten, vuonna 1998 kun Norjan, Ruotsin ja Suomen ammusliiketoimintoja yhdistettiin. Työntekijöitä yrityksessä on 11 eri maassa, 28 eri tuotantolaitoksessa, yhteensä n. 2700 tekijää. Nammon omistaa Norjan Kauppa-Teollisuus- ja Kalastus ministeriö sekä suomalainen Aerospace&Defence yhtiö Patria Oyj, joista molempien osuus 50%. Nammo on yksi maailman johtavista erikoisammusten ja rakettimoottoreiden valmistajista. 

Tarjoamme pitkäaikaisen työn kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset tekemään monipuolista työtä koneistuksen parissa. Työssä menestyäksesi sinulla on vähintään kone-ja tuotantotekniikan perustutkinto. Eduksesi katsottaan aikasempi kokemus CNC-koneistuksesta, ohjelmoinneista ja asetusten vaihdoista. Voit kuitenkin olla alalle juuri valmistunut, sillä asiakkaamme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi ja saada työssäsi vastuuta.

Olethan motivoitunut ja omaat positiivisen asenteen työntekoon. Tiimityöskentelytaidot, laadusta tinkimätön työote sekä valmius vuorotyöhön ovat edellytyksiä työssä menestymiseen. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakkaalle 2-6 kk:den jälkeen. 

Palkkaus Teknologia Tes:n mukaan, maksamme ammattilaiselle ammattilaisen palkan.

Tehtävään valitulle tehdään huumetestit ja suppea turvallisuusselvitys. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

 • Alue: Pirkanmaa
 • Paikkakunta: Tampere
 • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
 • Haku päättyy: 21.03.2023 22:00
 • Työsuhde: Vakituinen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Paikkojen määrä: 1
 • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
 • Ilmoitusnumero: 52663504
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: Sastamala Nammo

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!