CNC-Koneistaja

Oletko metallialan kokenut konkari tai alalle juuri valmistunut? Olet tarkka työsi jäljestä? Olet kiinnostunut erilaisista ohjelmistoista? Innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Oletko metallialan kokenut konkari tai alalle juuri valmistunut? Olet tarkka työsi jäljestä? Olet kiinnostunut erilaisista ohjelmistoista? Innokas aloittamaan jotain uutta? Hienoa! Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae heti!

Haemme CNC-KONEISTAJIA pitkäaikaiseen työsuhteeseen RUOVEDELLE.

Asiakasyrityksemme on arvostettu työnantajana ja töissä on huippuporukka, jossa jo odotetaan uusia työkavereita innolla.

Työssäsi teet koneistusta, hyödynnät piirrustenlukutaitoa sekä käytät erilaisia mittalaitteita. Kokemusta CNC-koneistuksesta katsotaan eduksesi. Olet on innostunut ja motivoitunut työntekoon. Sinulla on laadusta tinkimätöntä työotetta ja hyviä tiimityötaitoja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hyvän tyypin löydyttyä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen 6 kk:den jälkeen.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Kolahtiko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Keski-Suomi, Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Jämsä, Juupajoki, Karstula, Keuruu, Kuhmoinen, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Petäjävesi, Ruovesi, Saarijärvi, Virrat, Ylöjärvi
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 18.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46029673

Hae tätä työpaikkaa!