In English
In English

Haemme asiakkaallemme kokkia catering/carte puolelle.

Vierumäki tarjoaa monipuolisia ravintolapalveluita ympäri vuoden erilaisille asiakasryhmille monissa toimipisteissä. Työtehtäviin kuuluvat asiakkaille tilaisuuksien mukaan valmistettavat tarjoilut aamiaisella, lounaalla, päiväkahvien aikaan, päivällisellä ja illallisella. Pääosa tarjoiluista valmistetaan kuljetettavaksi asiakkaalle, mutta kokit osallistuvat myös asiakaspalveluun ja ruoanvalmistukseen asiakkaan tiloissa ja vieraiden läsnä ollessa. Catering-tilaisuuksissa vaihteluväli on 4–120 asiakasta ja useita tilaisuuksia on yhtäaikaisesti. Työnkuvaan kuuluvat myös Vierumäki Areenan tapahtumien ja tilaisuuksien ruoanvalmistus sekä elämysravintoloiden työtehtävät. Työnkuvan räätälöinti viimeistellään valitun henkilön kiinnostuksen ja mielenkiinnon mukaisesti.

Toivomme tekijältä aikaisempaa kokemusta kokin tehtävistä ja erityisesti catering/ala carte osaaminen katsotaan eduksi. Tärkeintä kuitenkin intohimo ruoanlaittoa kohtaan sekä halu kehittää omaa ammattitaitoaan. Tähän tehtävään tarvitaan osaamisen lisäksi hyviä organisointi-, ja yhteistyötaitoja, sillä työskentelet tiiviisti erilaisten ihmisten kanssa. Työn laatu on pidempiaikainen ja työtunteja on tarjolla 112,5 h / 3vko, tai voit työskennellä joustavasti osa-aikaisesti elämäntilanteesi mukaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa kaikkina viikonpäivinä klo 6.00–00.00 ja oman auton käyttömahdollisuus vaaditaan sijainnin vuoksi. Palkkaus sopimuspalkka, huomioiden työntekijän aikaisempi kokemus ja osaaminen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa verkkosivuillamme, haastattelemme jo hakuaikana.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

á la carte tarjoilijoita Lahteen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Grillityöntekijöitä Lahteen!

Kesätyöntekijä • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Kahvilatyöntekijä Tapanilan Hiihtomajalle

Määräaikainen •
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Kokki Hollolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 11.10.2023

Karaokejuontaja, Joiku Bar & Karaoke

Kausityöntekijä • Osa-aikainen
Lappi • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 05.10.2023

Salin vuoropäällikkö Riihimäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Hotelli- ja ravintola-ala
Haku päättyy 04.10.2023
Scroll to Top