In English
In English

Haemme asiakkaallemme Hollolan Kukonkoivun toimipisteelle työntekijää betonintuotantoon.

Työtehtäviisi kuuluvat betonitehtaan kaikkiin prosesseihin osallistuminen, ontelolaattalinjalle maakostealle 120metriä pitkälle pöydälle sijoittuisit, ontelolaattojen reikien valmistaja, kuokkalinja sekä betoniaseman yleiset huolto- ja kunnossapitotehtävät.

Haussa on henkilö, jolla on entuudestaan työelämän puolelta kokemusta betonista, sen käytöstä ja/tai valmistuksesta tai omaa esimerkiksi laborantin koulutuksen. Työt alkavat sopivan henkilön löytyessä. Asiakkaamme etsii tiimiinsä pitkäaikaista jäsentä, jolla on halu olla mukana kehittämässä tehtaan toimintaa. Tällä hetkellä asiakkaamme tilauskanta on vahva.

Työntekijässä arvostamme erityisesti avoimuutta ja yhteistyökykyä, tulet työllistymään osaksi tehokasta tiimiä joiden kanssa toimit arjessa aktiivisesti. Työhön tarttuva ja ongelmanratkaisukykyinen tekijä pärjää tehtävässä varmasti. Työ on fyysistä ja vaatii tekijältään hyvää kuntoa. Reseptiikan tuntemus ja englanninkielen taito ehdottomasti plussaa tehtävässä suoriutumiselle. Etsimämme tekijä soveltuu joukkoon, on ns. "hyvä tyyppi", tarvittaessa tehtävään voidaan kouluttaa.

Kokemus prosessi- ja/tai tehdasteollisuus työstä on ehdottomasti suuri etu. Trukki, kurottaja ja/traktorien ajokokemus on ehdottomasti eduksi.

Työt ovat vuorotyötä, jotka sijoittuvat klo 5-18 välille, pääosin kuitenkin klo 6-14.

Työt alkavat määräaikaisena Amikon kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Täytäthän hakemuksesi huolella ja kerrot aikaisemmasta kokemuksestasi ja/tai koulutuksestasi mahdollisimman selvästi.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Metallityöntekijä Riihimäelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 08.10.2023

Automaatioasentaja

Vakituinen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 11.10.2023

Tuotantotyöntekijä

Vakituinen • Kokoaikainen
Keski-Suomi • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 15.10.2023

Peltiseppä Päijät-Hämeen alueelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 05.10.2023

Hitsaajia Ylivieskaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 12.10.2023

Kokoonpanija/asentaja Nastolaan

Määräaikainen • Kokoaikainen
Päijät-Häme • Teollisuus/tuotanto
Haku päättyy 12.10.2023
Scroll to Top