Asiakaspalvelijoita Tammiston Giganttiin

Vakituinen työ vaihtelevien työtehtävien parissa Gigantin lippulaiva-myymälässä Vantaalla!

Hei sinä oma-aloitteinen ja palveluhenkinen tekijätyyppi! Onko uusi työ etsinnässä? Miltä kuulostaisi monipuolinen työ Gigantin lippulaiva-myymälässä Vantaalla?

Etsimme asiakkaallemme Vantaan Tammiston Giganttiin ASIAKASPALVELIJOITA Operations-osastolle vakituiseen työsuhteeseen. Tulet työskentelemään myynnin ulkopuolisista toiminnoista vastaavassa tiimissä, ja työnkuvaasi voi kuulua esimerkiksi kassatyöskentely, varastopuolen tehtävät, tilausten keräily ja käsittely, asiakaspalvelutyöt huollossa, palautusten vastaanottaminen, sekä huolehtiminen siitä, että myymälän ulkonäkö on kunnossa ja tavarat siististi paikoillaan – sinua odottaa siis hyvin monipuoliset työtehtävät!

Tässä työssä pärjää positiivisen ja aktiivisen työotteen omaava tiimipelaaja, joka on tarkka työssään. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ja osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Sinulta tulee löytyä hyvä suomen ja englannin kielen taito; mikäli hanskaat myös muita kieliä, on se iso plussa!

Mitä sinulle on tarjolla? Sinua odottaa työ Suomen johtavassa vähittäiskaupan yrityksessä henkilökuntaetuineen. Pääset kehittymään alan rautaiseksi ammattilaiseksi huipputiimissä ja etenemään urallasi, sillä työnantaja haluaa panostaa ammatilliseen kehittymiseesi. Tunteja on tarjolla 15-30 h/viikko, ja tarkempi tuntimäärä on sovittavissa elämäntilanteesi mukaan. Töitä sinulla on myymälän aukioloaikojen mukaisesti; olethan siis valmis työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin. Rekrytoidut suoraan asiakkaallemme.

Kuulostaako ihan sinun jutultasi? Jätä siinä tapauksessä hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelemme uusia tekijöitä jatkuvasti, joten saatat kuulla meistä hyvinkin pian! Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteyksissä Amikon Jasmiinaan, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Helsinki, pk-seutu, Vantaa
  • Toimiala: Kauppa/myynti
  • Haku päättyy: 11.07.2022 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Osa-aikainen
  • Palkkaus: TES
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 41216860

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Jasmiina Kumpulainen
Henkilöstökonsultti
050 330 2258
jasmiina.kumpulainen@amiko.fi