In English
In English

Etsimme asiakkaallemme ASENNUSTYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

PetterSteel on innovatiivinen, digiajassa jatkuvasti kehittyvä rakennuspellitysten edelläkävijä, jolta löytyvät Suomen monipuolisimmat pellitysratkaisut ja -palvelut ammattirakentajille. Yrityksestä saa mittatarkat peltilistat, osaavan suunnittelun ja asennuksen nopealla toimituksella. Yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat asiakkaan menestyminen sekä työntekijöistä huolta pitäminen.

Työssäsi vastaat alueesi asentajatiimistä, ja yksi tärkeimmistä tehtävistäsi onkin luoda edellytykset sille, että asentajat pystyvät suorittamaan työnsä laadukkaasti ja tehokkaasti. Olet paljon vuorovaikutuksessa mm. asiakkaiden ja muiden urakoitsijoiden kanssa useiden yhtä aikaa käynnissä olevien työmaiden osalta. Ominaisuuksistasi sosiaalisuus ja hyvä organisointikyky ovatkin merkittäviä työssä menestymisesi kulmakiviä.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja sinulta löytyy positiivista Can do -asennetta, halua kehittyä työntekijänä sekä sopivaa ennakkoluulottomuutta. 

Työ on kokoaikainen ja vakituinen, työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuuntelemme mielellämme palkkatoiveesi.

Tarjoamme sinulle hyvät edellytykset työskennellä ja kehittyä alallaan merkittävän ja jatkuvasti kasvavan yhtiön palveluksessa …innostavassa, kannustavassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Ammattitaitoinen Koneasentaja Nastolaan

Määräaikainen • Osa-aikainen
Päijät-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 13.12.2023

Automaatioasentaja, Sähköasentaja

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

Ammattitaitoinen LVI-/Putkiasentaja Espooseen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

Sähkö- ja porttiasentajaa Teknoinfra oy:lle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

IV-asentajaa pk-seudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Asennus/huolto
Haku päättyy 10.12.2023

Sähköasentaja mittarien asennuksiin Hämeenlinnaan

Vakituinen • Kokoaikainen
Kanta-Häme • Asennus/huolto
Haku päättyy 07.12.2023
Scroll to Top