Asbestipurkajia Poriin

Tehokkaita ja oma-aloitteisia asbestipurkajia Poriin! Kauempaa tuleville on mahdollisuus majoitukseen.

Haemme asiakasyrityksellemme asbestipurkajia Poriin.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta asbestipurkajan tehtävistä. Sinulla tulisi olla voimassa oleva asbestipurkulupa, toivottavaa olisi myös voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä ajokortti. Myös muu purkualan työkokemus, kuten timanttityöt, katsomme eduksesi. Mikäli asbestipurkutöistä ei ole vielä käytännön kokemusta kertynyt, mutta luvat löytyvät taskustasi, älä epäröi laittaa hakemusta, kokemattomammatkin asbestipurkajat otamme rekrytoinnissa huomioon. Kauempaa tuleville on mahdollisuus majoitukseen.

Olet hakemamme tekijä, mikäli olet hyvällä asenteella varustettu oma-aloitteinen työntekijä, joka ei fyysistä työtä pelkää. 

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Porissa, mutta katsomme eduksi valmiuden liikkua myös muualle Satakuntaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja hyvät työntekijät pyrimme työllistämään pitkäaikaisesti.

Laita hakemus tehtävään verkkosivuillamme osoitteessa www.amiko.fi tai ole suoraan yhteydessä Katiin p. 050 511 0479 tai Liljaan p. 050 530 0556. Halutessasi voit myös lähettää hakemuksen sähköpostilla kati.laine@amiko.fi tai lilja.tikka@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Päijät-Häme, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Satakunta, Uusimaa
  • Paikkakunta: Pori
  • Toimiala: Rakennus- ja purkuala
  • Haku päättyy: 20.08.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 2
  • Työ alkaa: Sovittaessa
  • Ilmoitusnumero: 43331786

Hae tätä työpaikkaa!