Asbestipurkaja

Haemme asiakkaallemme, Suomen Asbestipurku Oy:lle asbestipurkajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme asiakkaallemme, Suomen Asbestipurku Oy:lle asbestipurkajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Suomen Asbestipurku Oy on monipuolinen asbesti- ja haitta-aineiden purkutöiden ammattilainen. Toimialueena on koko Etelä-Suomi ja asiakkaina sekä yrityksiä, taloyhtiöitä että yksityisiä. Suomen Asbestipurku Oy tekee asbestipurkutyöt ammattitaidolla ja viranomaisten määräyksiä noudattaen.

Onko sinulla asbestinpurkuluvat taskussa ja kokemusta asbestinpurkajan hommista? Jos sinulla on muutakin kokemusta purkualan töistä ja viihdyt fyysisissä työtehtävissä, niin uskon, että meillä olisi sinulle töitä tarjolla. Eikä haittaa vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta, sinut koulutetaan työhön. Tarvittavat kurssit hoituvat työnantajan kautta. Sinulla on myös lääkärintodistus, jotta voit tehdä asbestinpurkutyötä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työkohteet sijaitsevat Järvenpään alueella. Työllistyt suoraan asiakkaan kirjoille. Työhakemuksen voit täyttää suoraan Amikon kotisivuilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Niemi, 0504632668.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Uusimaa
  • Paikkakunta: Järvenpää
  • Toimiala: Maanrakennus- ja infra-ala
  • Haku päättyy: 18.04.2021 20:59
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä.
  • Ilmoitusnumero: 30756971
Hae paikkaa: Asbestipurkaja

Kysy lisää

Mika Niemi
henkilöstökoordinaattori
050 463 2668
mika.niemi@amiko.fi