In English
In English

Haemme SIISTIJÄÄ Tampereen alueelle pitkäaikaiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on monipuolista puhtaanapitoalan työtä, jossa työpäivät ovat vaihtelevia. Mahdollisuus työskennellä itsenäisesti, ja vahvuutena can do-asenne. Työaika on ilta painoitteista.

Työssäsi siivoat erilaisia kohteita. Asiakaskohteissa tehdään mm. kotisiivosta ja ylläpitosiivousta toimistoissa. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta siivoustyötä ja sinulla on monipuolista osaamista. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn. Töitä tehdään Tampereen alueella, joten oma auto katsotaan eduksesi, mutta tarvittaessa saat työnantajalta auton käyttöösi.

Hakijoilta edellytämme motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Hoidat työtehtäväsi luotettavasti sekä työn jälkesi on siistiä ja huolellista. Toivomme sinulta hyvää suomenkielentaitoa. Sinulta löytyy myös B-luokan ajokortti. 

Työskentelet ensimmäiset 6 kk:tta Amikon kautta, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvät asiakkaamme työntekijäksi.  

Palkka 13€/h + iltalisä 0,73€/h, noudatamme Kiinteistöpalvelualan TES:ä

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi -sinun tarpeesi mukaisesti. Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy ja Instagramissa @amikosuomi

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy! and on Instagram @amikosuomi

Pikahakemus

Lisätietoja työpaikasta

Nämä saattaisivat myös kiinnostaa sinua

Siivoojia kesäksi Raumalle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Satakunta • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 05.03.2024

Rakennussiivooja ylläpitosiivoukseen

Määräaikainen • Osa-aikainen
Varsinais-Suomi • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 22.02.2024

Siivooja

Määräaikainen • Osa-aikainen
Pohjois-Pohjanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 03.03.2024

Siivoojia palokohteisiin pk-seudulle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Uusimaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 25.02.2024

Palveluohjaaja leirikeskukseen Aitolahteen

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 01.03.2024

Ammattitaitoinen ikkunanpesijä Tampereelle

Määräaikainen • Kokoaikainen
Pirkanmaa • Kiinteistönhuolto ja siivous
Haku päättyy 28.02.2024
Scroll to Top