Rakennussiivouksen ammattilainen, kaipaatko työhösi vastuuta? Nautitko työn fyysisyydestä? Sinulta löytyy hurttia huumoria ja omaat positiivisen asenteen? Hienoa, lue lisää ja hae jo tänään!

Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakkaallemme PALVELUOHJAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Työtehtävät : Ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Toimit tiimisi työntekijöiden esimiehenä, vastaat heidän opastamisesta, perehdyttämisestä työhön sekä varmistat, että tiimisi työntekijöillä on kaikki työssä onnistumisen edellytykset ja puitteet kunnossa. Varmistat myös, että työn laatu on sovitulla tasolla ja olet myös itse osan työajasta mukana käytännön siivoustyössä. Näet työmaan kokonaisuutena, pystyt hallitsemaan kokonaisuuksia tehden useampaa asiaa yhtäaikaa. Työssäsi toimit myös asiakkaiden sekä työntekijöiden yhteyshenkilönä huolehtien, että oikeat ihmiset ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Mitä odotamme hakijalta:  Odotamme sinulla olevan jo kokemusta rakennussiivouksesta sekä mahdollisesti myös esimiestyöstä. Omaat tuntemusta perussiivouksista ja muista siivousmenetelmistä. Arvostamme ahkeraa ja työhön tarttuvaa asennettasi sekä kykyäsi työskennellä itsenäisesti myös ongelmanratkaisutilanteissa. Sinulla on b-ajokortti, sujuva suomen kielentaito ja työturvallisuuskortti voimassa. Huumoristakaan ei ole haittaa.

Mitä tarjoamme: Tarjoamme työn, joka on vaihtelevaa ja monipuolista. Pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työsuhteen mukavien työkavereiden kera. Kattavan perehdytyksen työmaakohteittain. Tekemisen meiningin ja tietysti mukavat työkaverit. Työaika on maanantaista perjantaihin. Aluksi työskentelet Amikon kautta, jonka jälkeen toivomme sinun siirtyvän asiakkaan omaksi työntekijäksi. Palkkaus on sopimuksen mukaan, huomioimme aikaisemman kokemuksen, ammattilaiselle maksamme ammattilaisen palkan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kolahtiko? Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

 • Alue: Pirkanmaa
 • Paikkakunta: Akaa, Kangasala, Nokia, Pälkäne, Pirkkala, Tampere, Ylöjärvi
 • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
 • Haku päättyy: 22.03.2023 22:00
 • Työsuhde: Vakituinen
 • Työn laatu: Kokoaikainen
 • Paikkojen määrä: 2
 • Työ alkaa: Sopimuksen m ukaan
 • Ilmoitusnumero: 52494096
 • Ilmoituksen pohja: MALLIPOHJA
 • Asiakasyritys: Pirkanmaan Duo siivouspalvelut Oy

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!