Ammattipurkajia konepurkutyöhön, Kemi

Ammattitaitoinen purkaja konepurkuprojektiin Kemiin.

Haemme Kemiin teollisuuden konepurkuprojektiin ammattitaitoisia purkajia. 

Asiakasyrityksemme on erikoistunut kone- ja laitepurkuun. Tehtävään valittujen purkajien pitää ymmärtää koneen tai laitteen toiminnan kannalta kriittiset osat, jotta kone tai laite säilyy toimintakykyisenä, joten sinun tulisi hallita jokin seuraavista purku- tai siirtokaluston käyttötaidoista:

– tela- tai pyöräalustaisen kaivinkoneen käyttö sekä mieluiten kokemusta vastaavista tehtävistä

– materiaalikoneen käyttötaito

– pyöräkuormaajan, bobcatin, trukin tai pienen robotin ajo-osaaminen

– polttoleikkausosaaminen polttoleikkauspillillä

– timanttisahaus tai holvisahaus

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja töiden kesto on arviolta tammikuun loppuun asti. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, mutta laitathan hakemukseen myös mahdollisen palkkatoiveen. 

Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.amiko.fi. Kerro hakemuksessa osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksesta. Soveltuviin hakijoihin olemme yhteydessä puhelimitse ja Teams-haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. 

Tehtävän luonteen vuoksi huomioimme hakijat ympäri Suomea.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Itä-Uusimaa, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Päijät-Häme, Pirkanmaa, Pohjanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Satakunta, Uusimaa
  • Paikkakunta: Kemi
  • Toimiala: Maanrakennus- ja infra-ala
  • Haku päättyy: 17.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: Sopimuksen mukaan
  • Paikkojen määrä: 5
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 46189411

Hae tätä työpaikkaa!

Kysy lisää

Lilja Tikka
Henkilöstökonsultti
0505300556
lilja.tikka@amiko.fi