Alihankkija kotisiivoukseen

Oletko kokenut siivousalan ammattilainen? Mahdollisesti sinulta löytyy jo oma alan yritys tai olet halukas sellaisen perustamaan? Meillä saattaa olla sinulle töitä, lue lisää ja hae jo tänään!

Haemme asiakasyrityksellemme ALIHANKKIJAA kotisiivouksen pariin Tampeereelle ja lähialueille.

Oletko kokenut siivousalan ammattilainen? Mahdollisesti sinulta löytyy jo oma alan yritys tai olet halukas sellaisen perustamaan?

Asiakkaamme etsii alihankintana toteutettavaan kotisiivoustiimiinsä mukaan uusia yrittäjiä Pirkanmaan alueelle. Alihankintasopimus toteutetaan suoraan Sinun ja asiakasyrityksemme välillä, me Amikolla yhdistämme tekijät ja asiakasyrityksemme yhteistyöhön.

Alihankkija suorittaa siivoukset omilla aineilla ja siivousvälineillä.

Olet omatoiminen ja reipas siivouskokemuksen omaava henkilö, jolla on kyky työskennellä nopeassakin työtahdissa vaihtuvissa kohteissa.

Tulet työskentelemään pääsääntöisesti kotisiivousten parissa asiakkaiden kotona, joten onhan sinulla myös hymy herkässä? Omaat positiivisen asenteen ja hoidat työsi täsmällisesti ja huolellisesti aikatauluista kiinni pitäen. 

Töitä tehdään arkisin päivätyönä Pirkanmaan alueella. Tehtävässä ajokortti ja suomenkielen taito ovat välttämättömät. 

Kiinnostuitko?

Jätä hakemuksesi pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi tai soita Amikon Johannalle p. 050 3780432 ja nappaa itsellesi uusi huippuduuni! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

  • Alue: Pirkanmaa
  • Paikkakunta: Akaa, Hämeenkyrö, Juupajoki, Kangasala, Kylmäkoski, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pälkäne, Pirkkala, Punkalaidun, Tampere, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi
  • Toimiala: Kiinteistönhuolto ja siivous
  • Haku päättyy: 12.10.2022 21:00
  • Työsuhde: Vakituinen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Paikkojen määrä: 3
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
  • Ilmoitusnumero: 44853175

Hae tätä työpaikkaa!