Haemme vakavaraiselle ja isolle asiakkaallemme AARPORAAJAA. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä osaksi metalliteollisuuden merkittävän toimijan kasvua Nastolassa. 

Sinulla on aiempaa kokemusta aarporauksesta ja isojen kappaleiden käsittelystä. Olet työskennellyt keskiraskaan koneistuksen parissa ja hallitset mittaustekniikat ja nostolaitteet. Käytössä on Heidenhain-ohjelma, josta aiempi kokemus on välttämätöntä. Osaat tehdä ohjelmat ja asetukset koneeseen, sekä sinulla on kokemusta yksittäiskappaleiden koneistamisesta.

Sinulta toivomme metallialan koulutusta tai kokemusta alalta. Työssä tulet tarvitsemaan myös poraus ja sorvaustaitoja, piirrustustenlukutaitoa, tarkkuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme kuitenkin myös, että olet hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on hyvä asenne työntekoon. Mikäli olet myös hitsaustaitoinen on se ehdottomasti myös plussaa.

Tätä paikkaa voit hakea, jos olet alan ammattilainen tai omaat metallipuolen koulutuksen. Työhön kuuluu hyvä perehdytysjakso. Työskentelykielesi voi olla suomi tai englanti. 

Työ on 2-vuorotyötä ja sijaitsee Nastolassa. Työhön toivotaan myös valmiutta 3-vuorotyöhön. Työsuhde alkaa määräaikaisena 6kk työsuhteena Amiko Lahden kautta, jonka jälkeen on tarkoitus vakinaistua asiakkaamme kirjoille. Töiden sujuessa hyvin ja yrityksen tarpeesta riippuen, tässä voi olla mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. Palkkaus sovitaan ammattitaidon mukaisesti.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin voit jättää hakemuksen sekä ansioluettelon verkkosivuillamme. 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi – sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi – olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Hae tätä työpaikkaa!

Lisätietoja työpaikasta

Tomi Käyhkö
Henkilöstökonsultti
0503796545
tomi.kayhko@amiko.fi

  • Alue: Päijät-Häme
  • Paikkakunta: Lahti
  • Toimiala: Teollisuus/tuotanto
  • Haku päättyy: 19.12.2022 21:59
  • Työsuhde: Määräaikainen
  • Työn laatu: Kokoaikainen
  • Palkkaus: 16-18€ ammattilaiselle
  • Paikkojen määrä: 1
  • Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Ilmoitusnumero: 47159825

Tässä lisää samankaltaisia työpaikkoja!