Työntekijöille

Sinä merkitset – työntekijöistä huolehtiminen on tärkein tehtävämme

Amikolaisena saat monia työntekijäetuuksia

Vuokratyöyrityksen työntekijänä, amikolaisena, työskentelet asiakasyrityksessämme, mutta työnantajanasi on Amiko.

Mitä vuokratyö amikolaisena tarkoittaa työpaikan lisäksi?

  • vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa
  • lainmukaisesti hoidettuja eläke- ja sosiaaliturvamaksuja
  • työvaatteet tehtävän mukaan
  • tapaturmavakuutusta
  • työterveyspalveluita

Pidämme myös huolen, että palkkasi lisäksi sekä matka- ja ylityökorvaukset ovat aina vähintään TES:in mukaiset. Amikolta saat aina lainmukaisen työterveyshuollon. Sairausajalta olet oikeutettu sairausajan palkkaan.

Vuokrayritys voi olla myös pitkäaikainen työnantaja

Monet vuokratyöläisinä asiakasyrityksissämme aloittaneet siirtyvät lopulta asiakasyrityksemme palkkalistoille vakituisiksi työntekijöiksi. Meillä on laajat verkostot, joten voit myös työllistyä kauttamme eri yrityksiin. Parasta amikolaisena työskentelyssä on työn joustavuus, voit työllistyä elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla – osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti.

Vuokratyön kautta pääset nopeasti töihin!

Sinä merkitset – työntekijöistä huolehtiminen on tärkein tehtävämme

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) jäsenyritys, ja sitoutuneet kehittämään koko alaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Amikolla on käytössä varhaisen välittämisen malli

Amikolla on käytössä varhaisen välittämisen malli, jossa määritellään sairauslomien ilmoituskäytäntö ja poissaoloista ilmoittaminen. Malliin kuuluu poissaolojen rajat, jonka jälkeen Amikon edustaja pitää työntekijän kanssa keskustelun. Tarpeen vaatiessa järjestämme työntekijälle keskustelun / terveystarkastuksen työterveyshoitajalle.

Meiltä saat ammattitaitoisen hakuprosessin ja tuen työelämässä

Amikolaisena etsimme sinulle elämäntilanteesi sopivan työn, emmekä jätä sinua yksin. Amikolaiset huolehtivat työsopimuksestasi sekä palkanmaksustasi – meille voi aina soittaa.