Tuu meille töihin – kesätöitä kaikenikäisille!

Etsitkö töitä kesäksi 2022? Amikon kesän 2022 kesätöiden haku on nyt käynnissä! Amikolta löydät avoimia työpaikkoja esimerkiksi kaupan- ja ravintola- sekä teollisuusalalta.

Kesätyö on hyvä mahdollisuus hankkia työkokemusta ja jalostaa käytännössä jo hankittua osaamista. Me Amikolla emme katso työhistoriaasi, oikea asenne ja into tehdä töitä riittää!

Amiko haluaa tehdä työnhausta ja työelämään pääsystä helppoa

Amiko_kesätyötAvoimista työpaikoista löydät kausi-, kesä-, ja määräaikaisia työsuhteita, jotka soveltuvat myös kesätöiksi.

Pohditko, sopiiko jokin työtehtävä juuri sinun elämäntilanteeseesi? Amikon henkilöstöpäällikkö Anne Viinamäki kannustaa aina laittamaan hakemuksen, me olemme sinuun yhteydessä ja haluamme auttaa:

– Mun mielestä on tosi tärkeää, että kun työhakemusta laittaa, avoimesti kertoo omasta tilanteesta. Siitä mihin on valmis ja mitä työsuhteelta toivoo. Pystytään yhdessä miettimään ratkaisuja, ja erilaisia vaihtoehtoja miten voidaan toimia ja olla avuksi. Kannattaa aina laittaa hakemus tulemaan, me olemme yhteydessä ja halutaan jutella ja auttaa, Anne kertoo.

 

Amikon vinkit kesätyönhakuun:

  • Tee CV, vaikka sinulla ei olisi työkokemusta. Omat mielenkiinnon kohteet ja osaaminen voivat johdattaa sinut mieleiseen kesätyöpaikkaan.
  • Päivitä CV:si aina hakemaasi paikkaan sopivaksi. Katso, että sinulla on oikeat tiedot mm. puhelinnumero ja sähköpostiosoite mahdollista yhteydenottoa varten.
  • Ilman aikaisempaa työkokemusta voi hakea, asenne ratkaisee.
  • Kerro avoimesti käytettävyydestäsi: miten pystyt töitä tekemään ja onko sinulla mahdollisia rajoitteita työssäolon suhteen. Kerro myös, jos olet valmis esimerkiksi kesäksi muuttamaan toiselle paikkakunnalle! Näin saisit myös erilaisen kesäloman uuden työn ja paikkakunnan merkeissä!
  • Panosta hakemukseesi ja noudata hakuohjeita.
  • Lähetä hakemus tulemaan, me olemme sinuun yhteydessä.
  • Valmistaudu haastatteluun, lue blogista Amikon rekrytoinnin ammattilaisten lempikysymykset työhaastattelussa.

Katso avoimet kesä-, kausi- sekä määräaikaiset työpaikat ja hae!

KESÄTYÖT   KAUSITYÖT   MÄÄRÄAIKAINEN   AVOIN HAKEMUS

Mietityttääkö jokin kesätöihin liittyen? Tavoitat meidät myös chatista verkkosivujemme alalaidassa kulkevan puhekupla -ikonin kautta.