”Vapautta ja vastuuta työympäristössä, jossa oppii joka päivä uutta” – Hae avointa työpaikkaa: HR-ammattilainen Lahteen

Amiko rekrytointikonsultti

Tule osaksi kasvavaa henkilöstöalan ammattilaisten joukkoamme. Kasvavana yrityksenä etsimme nyt HR-alan osaajaa Lahteen.

Tässä merkityksellisessä työssä pääset yhdessä muiden ammattilaisten kanssa vahvistamaan Lahden seudun eri toimialojen yritysten työyhteisöjä yhdessä asiakasyritystemme kanssa.

”Meillä on hyvä ja rento meininki. Vapaus ja vastuu kuvaavat yrityskulttuuriamme. Jokainen päivä on erilainen ja koko ajan oppii uutta. Lait ja asetukset muuttuvat, ihmiset kysyvät erilaisia asioita ja asiakkaat haluavat uusia juttuja.
Ketterä mukautuminen on tosi tärkeää. On hektisiä päivä, mutta niiden vastapainoksi myös hiljaisempia päiviä, että pääsee nollailemaan. Painetta pitää sietää, mutta siihen oppii myös työn tekemisen myötä, kun osaa suhtautua asioihin.”

Anne Viinamäki, Amikon henkilöstöpäällikkö, partner

Työtehtäväsi koostuvat monipuolisesta rekrytointiprosessin hoitamisesta. Teet töitä asiakasyritysten edustajien, työnhakijoiden, vuokratyöntekijöiden ja Amikon muiden työelämän ammattilaisten kanssa.

Työpäivääsi kuuluu esimerkiksi:

  • työpaikkailmoitusten tekeminen
  • haastatteluiden pitäminen
  • työsopimusten laatiminen
  • työntekijöiden asianmukaisista työvarusteista huolehtiminen.

Teet työsi reippaalla otteella ja haluat kehittää myös omaa työtäsi. Teemme Amikolla töitä tosissamme, mutta rennolla otteella. Amikolla työtä tehdään yhdessä, yhdessä sovittujen tavoitteiden eteen.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan, joten jätäthän palkkatoiveesi hakemuksen mukana.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae rekrytointikonsultin avointa paikkaa pian!

TÄYTÄ HAKEMUS

Henkilöstöpalveluyritys Amiko

Kotimaisen Amikon vahvuuksia on poikkeuksellisen laaja palveluvalikoima. Vuokratyöntekijöiden lisäksi Amikolta saa kattavat rekrytointipalvelut, soveltavuus- ja henkilöstöarvioinnit, työkykypalvelut, ohjelmistopalvelut, meriliikenteen miehityspalvelut sekä palkanlaskenta- ja tilitoimistopalvelut.

  • Vuonna 2014 perustettu Amiko-konserni toimii valtakunnallisesti ja on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä toimialallaan.
  • Amiko toimii kymmenellä paikkakunnalla.
  • Koronapandemiasta huolimatta Amiko on kasvanut vuonna 2020 noin 10 prosenttia.